-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 24

„Šiaulių“ direktoriaus Adomo Klimavičiaus atsakas „Rūdupiui“: rungtynes atidėti galima tik epidemijos atveju, o jos nebuvo

„Šiaulių“ klubo direktorius Adomas Klimavičius atmeta priekaištus, kurių šiauliečiai susilaukė po to, kai atsisakė patenkinti Prienų „Rūdupio“ prašymą atkelti rungtynes.
Adomas Klimavičius
Adomas Klimavičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

Traumų išretintas „Rūdupis“ prašė atidėti vakar dienos Baltijos lygos (BBL) rungtynes su „Šiauliais“. Lygos vadovybė sutiko, tačiau „Šiauliai“ tam paprieštaravo.

Rungtynės įvyko, o pergalę po dviejų pratęsimų 110:104 šventė „Šiauliai“.

„Prieš rungtynes buvo kalbų, kad „Šiauliai“ užsispyrė ir nenukelia rungtynių, – oficialiam klubo tinklalapiui sakė A.Klimavičius. – Mes nesame tokie galingi, kad galėtume vadovauti visai lygai. Kiek žinau, rungtynes galima nukelti, jei nėra salės arba epidemijos atveju. Šiandien to nebuvo.“

Prieniškiai turi mažai žaidėjų? Įregistruoti galima tikrai ne 9 krepšininkus. Jie sako, kad pavargę? „Šiauliai“ tarptautiniuose turnyruose žaidė 16 metų iš eilės ir nė karto nebuvo atidėtos rungtynės.

Kartą pasiguodėme dabartiniam klubo garbės prezidentui Algimantui Mikšiui, kad po kelionės labai sunku žaisti. „Sunku? Tada sėdėkite namuose, nedejuokite ir nebandykite savo problemų užkrauti kitiems“, – tokį išgirdome atsakymą. Vis tik turiu pagirti prieniškius – jie žaidė labai kovingai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius