Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 26

Simas Jasaitis – „Granada“ komandos taikiklyje

Simas Jasaitis gali sugrįžti į Ispaniją. Kaip skelbia šios šalies spauda, paskutinį be kontrakto likusį bronzinį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narį vilioja „Granados“ komanda.
Lietuvos rinktinė mėgina prasibrauti į finalą
Simas Jasaitis – paskutinis iš bronzinės Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės, vis dar neturintis kontrakto su jokiu klubu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Simas Jasaitis

28 metų lietuvis nesėkmingai sezoną pradėjusioje Ispanijos komandoje turėtų pakeisti į „Barceloną“ išvykusį australą Joe Inglesą.

Įdomu, jog Eurolygos čempionė „Barcelonos“ komanda susidomėjimą buvo išreiškusi ir S.Jasaičiu, tačiau galiausiai nusprendė pasirinkti J.Inglesą, už kurį „Granados“ komandai, anot pranešimų Ispanijoje, dar turėjo sumokėti ir išpirką nuo 250 iki 450 tūkst. eurų, rašo sportalas.com.

Kad S.Jasaitis yra komandos planuose, patvirtino ir „Granados“ komandos prezidentas Ramiro Perezas.

Sandoriui įvykus, buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ (2001-2006 m.) krepšininkas į Ispaniją sugrįžtų po metų pertraukos, kai žaidė Vitorijos „Caja Laboral“ (2007-2008 m.) ir Badalonos „Joventut“ (2008-2009 m.) komandose. Per savo karjerą 201 cm puolėjas taip yra vilkėjęs Tel Avivo „Maccabi“ (2006-2007 m.) marškinėlius.

S.Jasaitis praėjusį sezoną žaidė Turkijoje. Lietuvis buvo vienas Stambulo „Galatasaray“ komandos lyderių. Europos taurės varžybose jis vidutiniškai pelnydavo po 16,5 taško ir sugriebdavo po 6,3 atšokusio kamuolio per 36 aikštelėje praleistas minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius