-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 07

Šiškauskas Kaune neatlaikė spaudimo

Vieningoje lygoje savaitgalį Maskvos CSKA suklupo Kaune, o Rusijos čempionų lyderį Ramūną Šiškauską visą laiką lydėjo vietos sirgalių švilpimas ir kojų trypimas.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Penktame VTB Vieningosios lygos ture Kauno „Žalgiris“ namie vedamas 26 taškus pelniusio Marcuso Browno 67:63 paguldė ant menčių Maskvos CSKA. „Sovetskij Sport“ žurnalistai prieš rungtynes klausė, ar sėdintys tribūnose sirgs už buvusį Lietuvos rinktinės kapitoną R.Šiškauską?

„Jūs ką?! – jiems atsakė „Žalgirio“ sirgalius Mindaugas. – Šiškos čia niekados nemėgo. Savo karjerą jis pradėjo Vilniuje, „Lietuvos ryto“ komandoje, o tai mūsų principinis varžovas. Tarp šių komandų sirgalių santykiai prastesni nei tarp „Spartak“ ir CSKA sirgalių. Esu tikras, kad Ramūnas nesužais normaliai. Seksime kiekvieną jo žingsnį – švilpsime, trypsime kojomis ir skanduosime.“

Taip ir nutiko. Kaip tik R.Šiškauskas gaudavo kamuolį, pasigirsdavo kurtinantis triukšmas. Toks spaudimas atnešė savo vaisių – CSKA legionierius ir lyderis per 29 minutes pelnė tik 9 taškus.

Daugiau apie rungtynes rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius