Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 03 25

Šiurpią traumą patyręs NBA krepšininkas Mickaelis Pietrusas atsipirko smegenų sutrenkimu

Bostono „Celtics“ sirgaliai gali lengviau atsipūsti. Iš pirmo žvilgsnio šiurpią traumą patyręs Mickaelis Pietrusas atsipirko smegenų sutrenkimu.
Mickaelis Pietrusas aikštelę paliko tik ant neštuvų
Mickaelis Pietrusas aikštelę paliko tik ant neštuvų / AP/Scanpix nuotr.

29 metų 198 cm ūgio prancūzas susižeidė penktadienio NBA lygos rungtynėse prieš Filadelfijos „76ers“, kai po kietos varžovo pražangos nugara parkrito ant parketo ir susitrenkė galvą.

Skausmo surakintas krepšininkas kurį laiką negalėjo net pajudėti, o stuburo, kaklo arba galvos traumas įtardami medikai ėmėsi visų atsargumo priemonių – M.Pietrusas iš aikštelės buvo išneštas neštuvais.

Visgi nei rentgeno, nei magnetinio rezonanso tyrimais medikai lūžių nerado. Sportininkui buvo nustatytas galvos sutrenkimas, dėl kurio jis vieną naktį dar buvo stebimas Filadelfijoje. Jau kitą dieną M.Pietrusui medikai leido sugrįžti į Bostoną.

Tiesa, kada krepšininkas galės sugrįžti į aikštelę, kol kas nepranešama.

Šį sezoną „Celtics“ tragiškai nesiseka su traumomis – dar prieš sezono pradžią klubas neteko Jeffo Greeno, o jo eigoje sunkias traumas patyrė ir šį sezoną nebežais Chrisas Wilcoxas bei Jeremaine'as O'Nealas. Negana to, pastaruoju metu traumą gydosi ir Ray Allenas.

M.Pietrusas šį sezoną per 22 minutes renka 6,9 taško (48,6 proc. dvit., 35,9 proc. trit., 64 proc. baudų), atkovoja po 3 kamuolius ir atlieka 0,7 rezultatyvaus perdavimo.

VIDEO: Mickael Pietrus Taken Off On A Stretcher

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius