Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 29

Sony Weemsas: man nesvarbu, kas treniruoja komandą

Kauno „Žalgirio“ legionierius Sonny Weemsas dar kartą buvo arti dvigubo dublio, tačiau kauniečių nuo nesėkmės tai ir vėl neišgelbėjo. Lietuvos čempionai namuose pralaimėjo „Nižny Novgorod“ klubui, o amerikietis sunkiai rinko pasiaiškinimus.
Sonny Weemsas
Sonny Weemsas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Nemanau, kad buvome nesusikoncentravę. Varžovai gerai žaidė puolime, nes mūsų gynyba buvo labai prasta. Tai ir lėmė, jog varžovai iš Kauno išvyko su pergale“, – po mačo teigė S.Weemsas.

Puolėjas negalėjo paaiškinti, kodėl „Žalgirio“ gynyba pastaruoju metu visiškai neveikia: „Net nenutuokiu. Negalėčiau dabar pasakyti kažkokio vieno dalyko, dėl kurio prastai ginamės. Šiuo metu nežaidžiame taip, kad galėtume laimėti. Kažką reikia keisti“.

„Mano žaidimui naujo trenerio laukimas neturi jokios įtakos. Man nesvarbu, kas treniruoja komandą. Net jei nėra trenerio, turime žaisti dėl sirgalių. Nesvarbu, kas treniruoja komandą, mes turime žaisti krepšinį“, – kalbėjo amerikietis.

S.Weemsas neslėpė nusivylimo dėl pralaimėjimo Rusijos komandai: „Esu nusivylęs. Nežinau, kaip kiti, nes kiekvienas mąsto skirtingai. Aš čia atvažiavau ne pralaimėti, o siekti pergalių“.

VIDEO: S.Weemsas: man nesvarbu, kas treniruoja komandą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius