-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 03 08

SportoTV.lt: „Kibirkštis“ sieks revanšo mače su „Fortūna“

Savo gretas legioniere iš JAV susitiprinusi Vilniaus „Kibirkšties-VIČI-IKI“ ekipa šį vakarą 17.00 val. sieks itin svarbios pergalės prieš Klaipėdos „Fortūnos“ komandą Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL), o šį mačą tiesiogiai transliuos internetinė sporto televizija SportoTV.lt ir naujienų portalas 15min.lt.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Alfredo Pliadžio nuotr.

Prieš šias rungtynes Lietuvos vicečempionių ekipą sustiprino 24 metų 173 cm ūgio gynėja iš JAV Natasha Morris. Pasitelkti į pagalbą amerikietę „Kibirkšties-VIČI-IKI“ vadovai nusprendė susižeidus gynėjoms Gretai Šniokaitei ir Vitalijai Vaščiūnaitei.

Šį sezoną „Kibirkšties-VIČI-IKI“ ekipai kautis su klaipėdietėmis nėra lengva. Pirmajame rate vilnietės įveikė varžoves 62:59, tačiau antrajame ir trečiajame ratuose patyrė skaudžias nesėkmes – 67:75 ir 73:82.

LMKL turnyro lentelėje vis dar pirmaujantis sostinės klubas savo sąskaitoje turi 20 pergalių ir 3 pralaimėjimus bei vienu laimėjimu lenkia rungtynėmis daugiau sužaidusias Kauno rajono „Hoptrans-Sirenas“. „Fortūnos“ sąskaitoje – 17 pergalių, 7 pralaimėjimai ir trečioji vieta turnyro lentelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius