-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 02 23 /16:11

SportoTV.lt: LKF moterų taurės finalinės kovos

Šeštadienį internetinė sporto televizija SportoTV.lt ir naujienų tinklalapis 15min.lt tiesiogiai transliuos DNB Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) moterų turnyro finalines kovas. 15.00 val. mažajame finale kausis „Jaunųjų talentų“ ir „Fortūnos“ komandos, o 17.15 val. dėl aukso varžysis „Kibirkštis-VIČI-IKI“ ir „Hoptrans-Sirenų“ komandos.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Jaunieji talentai“ – „Fortūna“

Pusfinaliuose suklupusios „Jaunųjų talentų“ ir „Hoptrans Sirenų“ komandos šį vakarą nuo 15.00 val. kovos DNB LKF taurės mažajame finale. 

Uostamiesčio ekipai šiose rungtynėse gali stigti jėgų, nes penktadienį „Fortūnos“ krepšininkės iki pat mačo pabaigos priešinosi pergalę iškovojusiai ir į finalą iškopusiai Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ komandai. 

Klaipėdietės šiame mače vertėsi vos septyniomis krepšininkėmis iš kurių Laura Puplauskaitė aikštėje praleido tik 4 minutes, o Agnė Černeckytė – 12. 

Šį sezoną visas tris abiejų komandų akistatas LMKL čempionate laimėjo „Fortūna“, tačiau prieš dvi savaites Klaipėdoje vykusiame mače vilnietės varžovėms gerokai pagadino nervus ir nusileido tik po atkaklios kovos 86:89. 

„Hoptrans-Sirenos“ – „Kibirkštis-VIČI-IKI“

Kova dėl DNB LKF čempionių taurės turėtų būti itin įdomi ir atkakli. Nors „Hoptrans-Sirenų“ komanda šį sezoną LMKL vicečempionėms pralaimėjo visus tris tarpusavio susitikimus, kaunietės yra nusiteikusios kovoti dėl pergalės. 

Tuo labiau, kad pastaruoju metu Tado Stankevičiaus auklėtinės solidaus krepšinio nedemonstruoja. Jos prieš kelias savaites patyrė skaudžias nesėkmes Klaipėdoje ir Utenoje, tačiau vėliau reabilitavosi per mačus Kaune ir Marijampolėje. 

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ ekipai finalo rungtynėse negalės padėti gynėja Greta Šniokaitė. Jai pusfinalio mače su „Jaunaisiais talentais“ išniro petys. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius