Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 26

Steponas Babrauskas: beviltiškai neatrodėme, bet mūsų žaidimas ritasi žemyn

„Lietuvos ryto“ persirengimo kambaryje – nusivylimas ir pyktis. „Esu labai nepatenkintas. Eilinį kartą turėdami iniciatyvą pradėjome vaikiškai klysti“, – po nesėkmės nukreipęs žvilgsnį į ledu aprištą kelią kalbėjo Steponas Babrauskas.
Marko Popovičius ir Steponas Babrauskas
Marko Popovičius ir Steponas Babrauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Krepšinio ekspertai neklydo spėdami, kad „Žalgiris“ įveiks „Lietuvos rytą". LKL čempionai šventė pergalę, tačiau ne tokią lengvą kaip manė daugelis krepšinio gerbėjų.

Iniciatyvą kauniečiai perėmė ketvirtajame kėlinyje ir nugalėjo šeimininkus 90:79.

„Sužaidėme 35 minutes. Kaip visuomet ne iki galo. Visos komandos išlaiko savo lygį, o mes einame žemyn... Beviltiškai neatrodėme, bet nelaimėjome“, – žurnalistams teigė S.Babrauskas.

Aikštėje komandos kapitonas praleido daugiau nei 24 minutes ir naudingu žaidimu neišsiskyrė – pelnė 5 taškus ir surinko 3 naudingumo balus. Labiausiai S.Babrauską nuvylė klaidos, kurios, jo manymu, tapo svarbiausia nesėkmės priežastimi.

„Esu labai nepatenkintas. Eilinį kartą turėdami iniciatyvą pradėjome vaikiškai klysti. Keturis kartus iš eilės suklydome, o rungtyniaujant su tokiomis komandomis, negalima to daryti. O mes eilinį kartą padarome...“, – sakė S.Babrauskas.

Jis taip pat įsiminė kokiu startiniu penketu „Žalgiris“ pradėjo susitikimą. Į aikštelę Joanas Plaza išleido jaunuosius krepšininkus – Mindaugą Kuzminską, Adą Juškevičių, Mario Delašą, Vytenį Lipkevičių ir Jeffą Foote‘ą.

„Gal jie mūsų negerbė? – retorišką klausimą uždavė S.Babrauską. – O gal Romanovas (Vladimiras Romanovas – 15min.lt past.) taip liepė? Nežinau... Nemačiau jų Eurolygos rungtynių, bet čia jų kiemas, jų problemos“.

Puolėjas mano, kad „Lietuvos rytas“, individualiu žaidimu neprylygsta „Žalgiriui“.

„Gal jie ir geresni žaidėjai... „Žalgiris“ surinko labai patyrusią komandą. Visgi ketvirtajame kėlinyje lyg ir kažko ypatinga jie nepadarė – įmetė 15 taškų iš po krepšio, atkovojo 15 kamuolių puolime, o mes gimdėme, gimdėme taškus ir nieko nepagimdėme“, – teigė puolėjas.

Kitas rungtynes „Lietuvos rytas“ žais jau šį ketvirtadienį ir tai bus itin svarbus vilniečiams mačas Eurolygoje. Dėl bilieto į kitą etapą besikaunanti Sostinės ekipa, surems ginklus su Belgrado „Partizan“ krepšininkais.

„Nebeturime, kur trauktis. Turime laimėti bent vienas rungtynes, kad kažkiek atsigautume. Nors tiesą sakant žaidžiame taip, tarsi būtume neverti žengti į kitą Eurolygos etapą“, – prisipažino S.Babrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius