Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 09

Steponas Babrauskas: mačas su CSKA – šansas reabilituotis už pralaimėjimą „Žalgiriui“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos kapitonas Steponas Babrauskas pirmadienį pripažino, kad po nesėkmės Lietuvos krepšinio lygoje šeštadienį Kauno „Žalgiriui“ komanda yra šiek tiek nusivylusi.
Steponas Babrauskas
Steponas Babrauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kalbėdamas apie trečiadienio dvikovą VTB Vieningoje lygoje su Maskvos CSKA komanda S.Babrauskas konstatavo, kad varžovai neturi silpnų vietų.

VTB Vieningosios lygos B grupėje Jono Kazlausko treniruojama CSKA (7 perg. ir 1 pral.) su Ramūnu Šiškausku ir Darjušu Lavrinovičiumi užima pirmą vietą, o „Lietuvos rytas“ (5 ir 3) yra trečias.

– Ar CSKA turi silpnų vietų?

– Manau, kad šiuo metu nelabai turi, nes Eurolygoje jų niekas nenugalėjo. Žinoma, pažiūrėsime, kaip jie atrodys po atostogų. Nemanau, kad jie bus atsipalaidavę, nes jiems reikia ruoštis Eurolygai. Žinoma, laukia sunkus mačas, bet mums gerai, nes pralaimėjome šeštadienį (72:82 „Žalgiriui“, – past.). Gerai, kad po nesėkmės seka kitos rungtynės, nes turi šansą reabilituotis.

– Tikitės, kad prieš CSKA pamatysime bent jau panašiai žiūrovų, kiek buvo prieš „Žalgirį“?

– Manyčiau, nes šeštadienį atmosfera buvo iš tiesų gera. Galbūt susirinks.

– Kokios nuotaikos komandoje?

– Šiek tiek esame nusivylę. Suprantame, kad žaidėme kažkiek gerai, ką ir treneris minėjo, bet patys dėl savo klaidų pralaimėjome. Kažkur paskubėjome, kažką padarėme blogai. Šiek tiek išanalizavome, ką blogai darėme ir tiek.

– Su CSKA bus dar sunkiau...

– Žinoma, nes Maskvos klubas atrodo vienas geriausių šiemet Europoje. Turi A.Kirilenką, kuris prieš mus Maskvoje nežaidė („Lietuvos rytas“ tada pralaimėjo 75:89, – past.). Dabar turbūt atvažiuos visa komanda.

– Bandote ruošti gynybą prieš kažkurį atskirą krepšininką?

– Kažką sunku išsiskirti. Tik galbūt A.Kirilenka labiausiai išsiskiria. Maskvoje gavome pamokų ir be Andrejaus. Pažiūrėjome, ką blogai darėme su „Žalgiriu“, o pasirengti mačui su CSKA dar turime laiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius