Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 07

Steponas Babrauskas: „Prastai žaidžiame, prastai ir žmonės renkasi į areną“

„Eurolygoje mums nėra parankių varžovų“, – po paskutinės nesėkmės Vokietijoje išvadą padarė „Lietuvos ryto“ kapitonas Steponas Babrauskas. Ketvirtadienį Vilniuje šeimininkai kausis dėl žūtbūtinės pergalės prieš Stambulo „Bešiktaš“, o ilgametis sostinės klubo žaidėjas neabejoja – laimėti bus nepaprastai sunku.
Steponas Babrauskas
Steponas Babrauskas / BFL nuotr.

Sporto grupė „Facebook“ tinkle. Junkis ir tu, spausk LIKE.

Po keturių sužaistų Eurolygos turų, „Lietuvos rytas“ savo sąskaitoje teturi vieną pergalę. Antroji – bus svarbi lyg oras, todėl sostinės ekipos stovykloje vyrauja susikaupimo ir ryžto nuotaikos.

„Mūsų laukia rimtas varžovas. „Bešiktaš“ tą įrodė savo žaidimu. Reikės apsiginti vienas prieš vieną, nes turkai savo gretose turi daug individualiai stiprių žaidėjų. Puolime tiesiog privalėsime įgyvendinti savo užduotis ir padaryti geriausia, ką sugebame“, – 15min.lt sakė S.Babrauskas.

Po paskutinio antausio prieš „Brose Baskets“, „Lietuvos ryto“ kapitonas nebeskirsto varžovų į parankius, ar neparankius.

„Mums reikalinga pergalė, jeigu norime galvoti apie kitą Eurolygos etapą. Sakėme, kad vokiečiai mums parankesnė komanda, bet mes pralaimėjome, todėl Eurolygoje mums nėra parankių varžovų“, – tikino S.Babrauskas.

28-erių krepšininkas teigė, kad „Lietuvos ryto“ lyderis Renaldas Seibutis jaučiasi neblogai ir bus vienas pagrindinių ginklų kelyje link pergalės. 

„Mes turime Renaldą, kuris visada gerai puola ir turėsime išnaudoti savo aukštaūgius po krepšiu, nes tai palengvins darbą mažiukams puolime, jie turės daugiau laisvės atakuoti“, – kalbėjo atakuojantis gynėjas.

Tiesa, R.Seibutis dar jaučia rankos traumos padarinius: „Renaldas sportavo ir dar nėra šimtu procentu pasiruošęs, bet šiuolaikinė medicina daro stebuklus.“

Privalome iš spaudimo pasiimti ir dalelę malonumo.

Nusivylęs dėl žiūrovų

Prieš trejetą metų it pilna statinė silkių garsėjusi ir sirgalių lankomumo rekordus gerinusi Vilniaus „Siemens“ arena šį sezoną dažniausiai yra apytuštė. 

S.Babrauskas puikiai atsimena tuos laikus. Dabar krepšinio vilniečiams reikia vis mažiau, bet gynėjas ir jo komandos draugai viliasi, jog tai laikina. 

Luko Balandžio nuotr./Rungtynių akimirka
Luko Balandžio nuotr./Rungtynių akimirka

„Kiek skaičiau bilietų kainos sumažintos, galbūt rytoj sulauksime didesnės pagalbos iš žiūrovų. Mums to reikia. Neturime savo komandoje daug žvaigždžių, prastai žaidžiame, prastai ir žiūrovai renkasi į Vilniaus areną”, – su 15min.lt savo nuomone dalijosi S.Babrauskas.

Jis neslėpė, kad ekipoje jaučiamas spaudimas dėl pralaimėjimų. Bet prie to profesionalūs krepšininkai yra pripratę ir žino, kaip susitvarkyti su įtampa. 

„Privalome iš spaudimo pasiimti ir dalelę malonumo. Privalome laimėti ir viskas bus gerai. Neturime leistis į diskusijas, o sunkiu darbu rezultato siekti aikštelėje“, – kalbėjo S.Babrauskas.

Rungtynės tarp „Lietuvos ryto“ ir Stambulo „Bešiktaš“ ketvirtadienį prasidės 19.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius