Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 10

Steve`as Nashas „Lakers“ ekipai negalės padėti dar mažiausiai savaitę

„Los Angeles Lakers“ klubas pranešė, kad traumuotas komandos naujokas Steve`as Nashas negalės rungtyniauti dar mažiausiai savaitę.
Steve`as Nashas
Steve`as Nashas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dvi pergales per šešerias NBA lygos rungtynes iškovojusio „Lakers“ klubo įžaidėjas turės praleisti mažiausiai tris rungtynes – su „Sacramento Kings“ (sekmadienį), „San Antonio Spurs“ (antradienį) ir „Pheonix Suns“ (penktadienį).

Sporto grupė „Facebook“ tinkle. Junkis ir tu, spausk LIKE.

38-erių S.Nashas „Lakers“ ekipoje reguliariajame sezone žaidė tik dvejose pirmose rungtynėse, kurias abi klubas pralaimėjo. Per jas kanadietis vidutiniškai žaidė po 25 minutes ir pelnė po 4,5 taškų ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

Antrose rungtynėse su „Portland Trail Blazers“ S.Nashas susidūrė su priešininkų ekipos naujoku Damianu Lillardu ir patyrė kojos traumą.

Per likusias ketverias rungtynes, kurias „Lakers“ žaidė be S.Nasho, ekipa iškovojo dvi pergales ir dukart pralaimėjo.

Įžaidėjas jau treniruojasi salėjo su fizinio rengimo treneriu, tačiau komanda nenori skubinti sugrįžimo, kad trauma nesikartotu.

Primename, kad „Lakers“ penktadienį atleido vyriausiąjį trenerį Mike'ą Browną ir paskutines rungtynes žaidė vadovaujami trenerio asistento Bernie Bickerstaffo. Anot JAV žiniasklaidos, nauju treneriu turėtų tapti Philas Jacksonas arba Mike`as D'Antoni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius