Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 10

„Rockets“ ekipoje kitą sezoną nežais Jeremy Linas ir Chandleris Parsonsas

NBA lygos „Houston Rockets“ klubas, kuriame žaidžia Donatas Motiejūnas, rado, kam perleisti Jeremy Liną bei prarado Chandlerį Parsonsą.
Chandleris Parsonsas ir Donatas Motiejūnas
Chandleris Parsonsas ir Donatas Motiejūnas / „Scanpix“/„USA Today Sports“ nuotr.

25 metų 191 cm ūgio įžaidėjas J.Linas kitą sezoną turėtų žaisti „Philadephia 76ers“ komandoje, kuri „Rockets“ klubui už gynėją atiduos naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

Praėjusį sezoną NBA reguliariajame sezone J.Linas per mačą rinkdavo po 11,9 taško, atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 3,2 kamuolio.

J.Linas kartu su turku Omeru Ašiku buvo krepšininkai, kuriais „Rockets“ ypač norėjo atsikratyti, kad atlaisvintų savo algų kepurę ir galėtų į komandą prisivilioti superžvaigždę – LeBroną Jamesą arba Carmelo Anthony.

Tuo tarpu 25 metų 206 cm ūgio Ch.Parsonsas, kuris yra apribotas laisvasis agentas, pasiekė susitarimą su „Dallas Mavericks“.

Krepšininkas praėjusį sezoną vis dar rungtyniavo pagal naujoko sutartį ir jo metinis uždarbis nesiėk nė milijono JAV dolerių. Su „Mavericks“ puolėjas sutarė dėl trejų metų 46 milijonų JAV dolerių vertės sutarties. „Rockets“ dabar turi tris dienas, per kuria sgali Ch..Parsonsui pasiūlyti vos vienu doleriu didesnį atlyginimą ir šis turės likti Hiustone.

Praėjusį sezoną puolėjas rinkdavo po 16,6 taško, atkovodavo po 5,5 kamuolio ir atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius