Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 19

Su nauju generaliniu remėju Sostinės krepšinio lyga pradeda naują etapą

15min.lt partneris, giliausias tradicijas Vilniaus mieste turintis mėgėjų krepšinio turnyras – Sostinės krepšinio lyga, žengė dar vieną svarbų žingsnį. Nuo šio sezono generaliniu lygos rėmėju tapo akcinė bendrovė „Plasta“. Nuo šiol krepšinio mėgėjai savo mėgstamo čempionato pavadinimą linksniuos kartu su „Plastos“ vardu – PLASTA-Sostinės krepšinio lyga.
Sostinės krepšinio lyga
Sostinės krepšinio lyga / Organizatorių nuotr.

Parašus ant paramos sutarties padėję AB „Plasta“ generalinis direktorius Vytas Poderis ir Vilniaus krepšinio sąjungos pirmininkas Robertas Brazys pasidžiaugė, kad prasideda naujas sostinės krepšinio etapas. Kartu su naujo rėmėjo pagalba tikimasi, kad seniausias Vilniaus čempionatas dar labiau kilstels ir taip gana aukštai iškeltą kokybės kartelę.

Šiame sezone Vilniaus krepšinio sąjungos vairą iš ilgamečio direktoriaus Alekso Makulavičiaus parėmęs Edvinas Kasulaitis pridūrė: „Džiugu, kad stambus verslas nenusigręžia nuo mėgėjų krepšinio. Dar smagiau, kad kreipiamas dėmesys į gilias ir ilgas tradicijas turintį turnyrą“.

„Orientuojamės į tai, kad komandos mūsų čempionate žaistų metai iš metų ir jaustų malonumą. Nesivaikome vienadienių tikslų ir neteikiame utopinių pasiūlymų, kurių paskui negalime įgyvendinti. Krepšinio sąjungos administracija tiesiog nuoširdžiai ir kantriai dirba jau kone dvidešimtmetį, kad suteiktų Vilniaus krepšinio mėgėjams aukščiausio lygio turnyrą. Rėmėjai tai pastebi ir noriai su mumis dirba“.

Kartu su naujo rėmėjo atėjimu neilgai trukus pasikeis ir pagrindinis lygos atspindys – interneto svetainė, kuri ne tik pakeis savo išvaizdą, bet ir pasipildys naujomis funkcijomis. Taip pat šiemet bus išmėginta naujovė – elektroninės komandų licencijos.

Komandų registracija į PLASTOS-Sostinės krepšinio lygos turnyrą tęsiasi iki spalio 1 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius