Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 18

Sunku patikėti: sausį iškritęs K.Bryantas – tarp komandos lyderių pagal išmestus metimus

„Los Angeles Lakers“ komandos lyderis Kobe Bryantas šį sezoną ekipai negalėjo padėti net 47-iose rungtynėse iš 82. Nepaisant to, jis pateko į komandos lyderių trejetą pagal išmestus metimus.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / „Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Nuo sausio mėnesio dėl traumos nerungtyniavęs K.Bryantas šį sezoną iš viso 713 kartų atakavo krepšį. Jį aplenkė tik Jordanas Hillas, kuris atliko 777 metimus ir Carlosas Boozeris, kuris buvo antras komandoje su 743 metimais.

K.Bryantas buvo ketvirtas komandoje pagal pelnytus taškus. 782 taškus surinkęs krepšininkas nusileido J.Hillui, C.Boozeriui ir Jeremy Linui.

Jis buvo tik 12-as komandoje pagal pataikymą iš žaidimo. K.Bryantas taip pat metė 241 baudas ir buvo antras komandoje pagal šį rodiklį po J.Lino.

Nepaisant kaltinimų savanaudiškumu, K.Bryanto kritikai turėtų atsižvelgti ir į tai, kad jis buvo trečias komandoje pagal rezultatyvius perdavimus – jų atliko 197. 

Šis sezonas „Lakers“ ekipai buvo blogiausias istorijoje. Komanda iškovojo vos 21 pergalę ir patyrė 61 pralaimėjimą. Los Andželo ekipa buvo 19-a pagal puolimo pajėgumus lygoje iš 30-ies komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius