-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 18

Kam tada tie burtai? Estija ir Latvija sutarė „Eurobasket 2015“ grupės mačus žaisti kartu

Estijos žiniasklaida tikina, kad Estijos krepšinio sąjunga penktadienį sutiko su Latvijos krepšinio federacijos siūlymu, jog šios šalies ekipa žaistų 2015-ųjų Europos krepšinio čempionato pirmojo etapo kovas Rygoje. Belieka sulaukti tik oficialaus Latvijos krepšinio federacijos pranešimo. Tad vienoje iš Senojo žemyno pirmenybių grupių tikrai žais Latvijos ir Estijos komandos. Gali būti, kad joje bus ir Lietuvos krepšinio rinktinė.
Latvijos krepšinio rinktinė
Latvijos krepšinio rinktinė / fibaeurope.com nuotr.

Prisijunkite prie daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.​

Dėl Rusijos agresijos prieš Ukrainą „FIBA Europe“ organizacija 2015 metų Europos krepšinio čempionato kovas rugsėjį iš šios šalies perkėlė į Prancūziją. Tačiau pirmojo etapo kovos vyks keturiose valstybėse – Prancūzijoje, Kroatijoje, Vokietijoje ir Latvijoje. Šios šalys reiškė norą organizuoti krepšinio varžybas.

Gruodžio 8 dieną turi įvykti burtų traukimas, tačiau estai tikina, kad gavo pasiūlymą ir sutiko, jog Estijos krepšinio rinktinė pirmojo etapo dvikovas žaistų kaimynų organizuojamose varžybose Rygoje.

Paryžiuje vyksiančiuose burtuose į grupę, kuri žais Latvijoje, tikrai pateks arba Lietuvos, arba Ispanijos rinktinės. Mat į pirmąjį burtų krepšelį patekusios Prancūzija ir Kroatija varžysis savo valstybėse. 

„Pasiūlymas yra aiškus ir suprantamas: Latvijos krepšinio federacija Estijos krepšinio sąjungai kiekvienam mačui Rygoje duoda po 3,5 tūkstančių bilietų. Iš viso mes gausime 17 700 bilietų į mūsų komandos rungtynes“, – estų spaudai sakė šios šalies krepšinio sąjungos vadovas Juri Ratas.

Kaip teigiama, visi klausimai bus išspręsti antradienį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius