-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 30

Teemo Rannikko: „Mūsų pergalė Šiauliuose būtų didelis netikėtumas“

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė šeštadienį Šiaulių arenoje žais pirmąsias šią vasarą kontrolines rungtynes. Mūsų komandai iššūkį mes Suomijos reprezentacinė ekipa. Būsimi lietuvių varžovai penktadienį atskris į Rygos oro uostą ir vakare jau surengs treniruotę Šiaulių arenoje, rašo LKF.
Teemo Rannikko
Teemo Rannikko / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į Lietuvą suomiai atvyks po 6 pergalių iš eilės per kontrolines rungtynes. Suomijos komandos lyderis Teemo Rannikko teigia, kad mačas Šiauliuose bus sunkiausias įmanomas jėgų patikrinimas.

„Šis mačas parodys mūsų tikrąjį pajėgumą. Žaisdami su tokio lygio varžovu negalėsime klysti. Mūsų pergalė būtų didelis netikėtumas, tačiau reikia prisiminti, kad per pastaruosius dvejus metus mes esame sėkmingai žaidę su Prancūzijos ir Serbijos rinktinėmis“, – prieš kelionę į Lietuvą svetainei basket.fi kalbėjo suomis.

T.Rannikko tvirtina, kad jo komandos lygis pastaraisiais metais išaugo. „Prieš penkerius metus su Serbijos ir panašaus meistriškumo komandomis eidavome tik žaisti, o dabar stengsimės laimėti. Laikai pasikeitė“, – sakė būsimų lietuvių varžovų lyderis.

Suomijos rinktinė rengiasi 2011 metų Europos čempionato atrankos varžyboms, per kurias kovos su Italijos, Latvijos, Juodkalnijos ir Izraelio rinktinėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius