Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 28

Teisėjavimu pasibaisėjusi „Cibona“ ketina trauktis iš Adrijos lygos

Paskutinėse Adrijos lygos rungtynėse Zagrebo „Cibona“ ekipa, po pratęsimo 77:83 nusileido Belgrado „Partizan“ klubui. Po šio mačo kilo didelis skandalas ir teisėjavimu nepatenkintas Kroatijos klubas pagrasino pasitraukti iš Adrijos lygos.
Zagrebo krepšininkai grasina trauktis iš Adrijos lygos
Zagrebo krepšininkai grasina trauktis iš Adrijos lygos / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Visų pirma lygai priekaištus išsakė naujasis Kroatijos rinktinės strategas Jasminas Repeša. Jo teigimu, visos Adrijos lygos rungtynės yra surežisuotos.

„Adrijos lygoje visus sprendimus priima dideli bosai. Mes nenusipelnėme tokio teisėjavimo, kaip rungtynėse su “Partizan„. Po šio mačo netgi pagalvojau, kad padariau klaidą grįžęs dirbti į Zagrebą. Man yra 51 metai, tačiau dar niekada nemačiau tokio teisėjavimo. Tai neįtikėtina“, – spaudos konferencijoje audringai kalbėjo specialistas.

Dar audringiau reagavo „Cibona“ prezidentas Zdenko Antunovičius, pagrasinęs apskritai trauktis iš Adrijos lygos varžybų.

„Į tokį išsišokimą mes tikrai nežiūrėsime ramiai. Teisėjai buvo nusiteikę prieš mus rungtynėse su “KK Široki„ ir “Maccabi„ komandomis, o mače su “Partizan„ apskritai buvo surengtas maskaradas. Po tokių įvykių mes rimtai svarstome trauktis iš Adrijos lygos“, – tikino prezidentas.

Tuo tarpu Adrijos lygos direktorius Danko Radičius atmetė kaltinimus blogu teisėjavimu ir atskirto tuo, jog „Cibona“ atstovai patys nieko neišmano apie arbitrų darbą.

„Teisėjavimas “Cibona„ ir “Partizan„ rungtynėse buvo labai geras. Žmonės komentavę teisėjų darbą tikriausiai nieko apie tai neišmano. Esu tikras, jog “Cibona„ atstovai nėra gerai susipažinę su krepšinio taisyklėmis. Kiekvienas yra savo ateities kalvis“, – atsikirto D.Radičius.

„Cibona“ (11/10) Adrijos lygoje kol kas užima šeštą vietą. Kroatijos klubo ateitis turėtų paaiškėti artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius