-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 12

Thabo Sefolosha dėl sulaikant patirtos traumos nebegali žaisti, NBA nori paaiškinimo

NBA lygoje netyla prieš kelias dienas įvykusių muštynių vienam Niujorko naktinių klubų skandalas. Po sužeidimų peiliu atsigavęs Chrisas Copelandas jau paleistas iš ligoninės, tačiau NBA žaidėjų profsąjunga (NBPA) reikalauja paaiškinimo, kodėl policijos pareigūnai naudojo jėgą prieš „Hawks“ šveicarą Thabo Sefolosha. Po sulaikymo krepšininkui reikalinga operacija, jam sezonas jau baigtas.
Thabo Sefolosha
Thabo Sefolosha / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Balandžio 8 dieną viename Niujorko naktinių klubų užpuolikas peiliu sužeidė „Indiana Pacers“ ekipos krepšininką Chrisą Copelandą ir jo sužadėtinę. Įtariamasis nusikaltimo vietoje buvo sulaikytas.

Toje pačioje vietoje policininkai suėmė ir du „Atlanta Hawks“ žaidėjus – makedoną Pero Antičių ir šveicarą Thabo Sefolosha. Kaip buvo pranešta Niujorko policijos, krepšininkai pareigūnams trukdė dirbti, pasipriešino sulaikomi.

VIDEO: Thabo Sefolosha sulaikymas Niujorke

Jau kitą rytą abu „Hawks“ nariai iš areštinės buvo paleisti, tačiau T.Sefolosha sulaikymo metu patyrė traumą. Pranešama, kad jis susižalojo koją, jam net reikės operacijos.

Interneto portalas TMZ išplatino du vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuotas T.Sefolosha sulaikymas. Šveicarą tasė net šeši policijos pareigūnai, sunku pasakyti, ar krepšininkas iš tiesų bandė priešintis. Viename įraše matyti, kad policininkas užsimoja ir trenkia T.Sefoloshai su kažkokiu daiktu.

ESPN pranešė, kad NBA ir NBPA kreipėsi į Niujorko policiją dėl T.Sefolosha sužeidimo. Policija savo ruožto pradėjo tyrimą, nes, pasak jų atstovo, tyrimas pradedamas visada, kai sulaikytąsis dėl policininkų veiksmų patiria traumą.

Tai puikus pavyzdys, kaip žmonės atsiduria netinkamu metu netinkamoje vietoje. 

Pats T.Sefolosha kol kas viešai su niekuo nekalbėjo, tačiau interviu „Atlanta Journal-Constitution“ davė P.Antičius.

„Vaizdo įrašas kalba pats už save. Mes netrukdėme policininkams dirbti savo darbo. Tai puikus pavyzdys, kaip žmonės atsiduria netinkamu metu netinkamoje vietoje. 

Mes neturime nieko bendro su tuo, kas atsitiko C.Copelandui. Buvome ne kartu, jo net nematėme. Labai blogai, kad užtraukėme gėdą „Hawks“ ekipai, tačiau mes esame nekalti“, – kalbėjo P.Antičius.

„Hawks“ viešai kol kas nekritikavo policijos pareigūnų darbo, neskyrė jokios baudos ir sulaikytiems krepšininkams. Vis dėlto, ESPN teigimu, už uždarų durų Atlantos ekipos vadovai palaiko savo krepšininkus, ypač po vaizdo įrašų atsiradimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius