Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 01

Tomas Delininkaitis: „Turbūt būčiau įmetęs ir iš rūbinės“ (video)

Praėjusio savaitgalio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse septynis tritaškius iš aštuonių pataikęs Tomas Delininkaitis pravėrė rekordų knygų puslapius. Šis jo taiklumo pliūpsnis yra geriausias rezultatas šiame LKL sezone.
Tomas Delininkaitis
Tomas Delininkaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tiesa, vos prasidėjus 2010–2011 m. sezono batalijoms taip pat 7 tritaškius įmetė „Šiaulių“ krepšininkas Darius Gvezdauskas, tačiau jam prireikė 12 bandymų.

Pats T.Delininkaitis pripažįsta, kad toks pasirodymas yra ir asmeninis rekordas.

„Anksčiau kelis kartus esu įmetęs 6 tritaškius, bet ne tokiu taiklumu. Per pačias rungtynes su „Perlu“ metimų neskaičiavau. Jaučiau, kad įmečiau nemažai, bet kad pataikiau septynis, supratau tik pažiūrėjęs į statistikos protokolą“, – sakė „Žalgirio“ gynėjas ir pridūrė, kad tądien turbūt būtų galėjęs įmesti net iš rūbinės.

Tomas nesureikšmina šį sezoną atitolintos tritaškio linijos: „Mesdamas iš vadinamosios stovėsenos, tikrai nejaučiu skirtumo. Galbūt tik atakuoti išlindus iš po užtvaros yra šiek tiek sunkiau.“

Pakartojęs geriausią rezultatą pagal pataikytus tritaškius šiame sezone T.Delininkaitis dabar gali siekti naujo tikslo – pataikyti 13 tolimų metimų, kaip kadaise yra padaręs Plungės „Olimpo“ kanadietis Joe Vickery.

Kitą rekordą – daugiausia tritaškių atakuojant 100 proc. taiklumu (7 iš 7) – yra pasiekęs dar vienas „Olimpo“ krepšininkas Augenijus Vaškys.

Ką apie šių pasiekimų šturmavimą mano T.Delininkaitis bei jo septynis šūvius į „Perlo“ krepšį galite išvysti televizijos „Sport1“ parengtame reportaže:

VIDEO: Žalgiris TV: T.Delininkaitis: „Turbūt būčiau įmetęs ir iš rūbinės"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius