Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 22

Tomas Pačėsas: „Dabartinis mano tikslas – laimėti LKL auksą, tai mano svajonė“

Tomas Pačėsas patvirtino, kad iš Gdynės „Asseco Prokom“ vyriausiojo trenerio pareigų pasitraukė dėl finansinių sunkumų, kurie užklupo klubą. Dešimtmetį šiame Lenkijos klube praleidęs T.Pačėsas portalui Lrytas.lt pripažino, kad išsiskyrimas buvo sunkus.
Tomas Pačėsas
Tomas Pačėsas / Scanpix/ITAR-TASS nuotr.

Apie ateities planus T.Pačėsas kalbėjo aptakiai ir su humoru. „Kas toliau? Pailsėsiu ir reikės dirbti toliau – laimėti Eurolygą, o kas man lieka“, – juokdamasis sakė T.Pačėsas.

„O jeigu rimčiau, dabartinis mano tikslas ir svajonė – laimėti Lietuvos krepšinio lygos auksą. Su Kauno „Atletu“ kaip žaidėjas du kartus esu laimėjęs sidabrą, todėl dabar reikia aukso. Tai – mano svajonė“.

Paklaustas, ar jau turi darbo pasiūlymų, T.Pačėsas prašė neskubėti.

„Dabar esu labai pavargęs. Dirbti komandoje, kuri turi nuolat išsilaikyti viršūnėje, labai sunku. Jaučiamas nuolatinis spaudimas, dėmesys, aukšti reikalavimai. Tai vargina. Reikia pailsėti organizmui – ir fiziškai, ir psichologiškai. Tiek metų dirbau be atostogų“, – kalbėjo 41-erių specialistas.

Jis teigė, kad ir neplanuotų atostogų metu nuo krepšinio nenutols.

„Jau savaitgalį grįšiu į Lietuvą. Eisiu pas Robertą Petrauską ir komentuosiu rungtynes. Juk dabar galiu visus kritikuoti (juokiasi).

Nuo krepšinio nenutolsiu ir būsiu vietoje. Būtinai atvyksiu pažiūrėti Kauno „Žalgirio“ rungtynių su Kantu „Bennet“, seksiu, kaip Vilniaus „Lietuvos rytui“ sekasi Europos taurės turnyre“.

T.Pačėsas patikino, kad finansinių sunkumų kamuojamas klubas iki sezono pabaigos išgyvens, o „Asseco Prokom“ gretose žaidžiantis Donatas Motiejūnas komandoje liks iki sezono pabaigos.

„Donatas tikrai lieka komandoje. Dar laukia daug ir atsakingų rungtynių, todėl D. Motiejūnui būtų naudinga likti. Jis yra svarbi komandos dalis“, – Lrytas.lt sakė T.Pačėsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius