Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 12

„Toronto Raptors“ tikslai: Jonas Valančiūnas turi tapti geriausiu aukštaūgiu gynėju NBA

Aptardami praėjusio sezono pasirodymą ir žvalgydamiesi į naująjį „Toronto Raptors“ strategai padarė išvadas ir nusprendė, kad komanda privalo sustiprinti gynybą. Kaip? Jonas Valančiūnas turi tapti geriausiai besiginančiu aukštaūgiu krepšininku NBA.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“/„USA Today Sports“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.​

Toronto ekipos trenerio asistentas Billas Bayno, kuris individualiai dirba su Jonu Valančiūnu, pabrėžė, kad tik išpildžius šią sąlygą ekipa gali galvoti apie patekimą į atkrintamąsias kovas: „Tai yra vienas svarbiausių veiksnių. Jis turi tapti geriausiu krepšio saugotoju, blokuoti metimus, tinkamai dirbti gynyboje. Kartais jam tai pavydavo padaryti praėjusį sezoną. Bet mes to norime kiekvieną vakarą, 82-ejas rungtynes.“

Jis turi tapti geriausiu krepšio saugotoju, blokuoti metimus, tinkamai dirbti gynyboje.

„Geriausias lygoje. Mes norime, kad jis būtų numeris vienas NBA. Tai mūsų tikslas. Šiuo metu geriausias yra Roy'us Hibbertas. Mes norime, kad Jonas jį pavytų. Jeigu jam viskas nepavyks, blogiausiu atveju jis bus tarp elito, vienas iš penkių geriausių“, – ambicingus planus lietuviui „National Post“ dėstė trenerio asistentas.

J.Valančiūnui ši užduotis tikrai nebus paprasta. Praėjusį sezoną jam būnant aikštėje „Raptors“ praleido daugiausia taškų, lyginant su kitais starto penketo žaidėjais. Kol kas Toronto ekipoje geriausiai gynyboje su šiuo vaidmeniu tvarkosi Amiras Johnsonas, bet jo kontraktas galios tik metus, todėl kanadiečiai nori, kad būtent lietuvis jį pakeistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius