Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 21

Traumą išsigydęs Simas Galdikas: „Net ir po skaudžių nesėkmių išliekame optimistais“

Menisko traumą išsigydęs Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas Simas Galdikas jau treniruojasi su komanda. Krepšininkas teigia, kad traumos padariniai jau praeitis, todėl artimiausias tikslas – gerinti sportinę formą.
Simas Galdikas
Simas Galdikas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

„Mėnesį buvau nesportavęs, tad po traumos grįžti nėra lengva. Kol „chebra“ dešimčiai dienų buvo išvykę į Rusiją, aš individualiai sportavau: bėgiojau, mėčiau į krepšį, bandžiau atstatyti formą. Džiugu, kad po treniruočių nejaučiu jokių skausmų“, – „Žinių radijo“ laidai „LKL dienoraštis“ sakė S.Galdikas, kuris buvo priverstas stebėti, kaip jo komanda vienas po kitų rungtynių pralaimi pačioje pabaigoje.

„Keiktis gal nesikeikiau, bet pyktis tikrai ėmė. Pykau ne ant komandos, o dėl to, kad, atrodo, tiek nedaug trūksta, o ir vėl pralaimėjom. Tuo metu vis atrodydavo, kad jei būčiau sveikas, galbūt, būčiau padėjęs komandai. Aš nekalbu apie paskutines rungtynių sekundes, kalbu apie visą žaidimą – kažkur nebūtumėm suklydę, kažkur būtumėm apsigynę, kažkur būtumėm pataikę.

To būtų užtekę tam, kad dabar pergalių būtų daugiau. Po kiekvienų laimėtų rungtynių mes vis galvojame, kad jau dabar žinome, kaip laimėti, tai ir viską laimėsim. Net ir po tokių skaudžių nesėkmių mūsų komandoje visi optimistai – žinome, kad viskas bus gerai“, – kalbėjo aukštaūgis.

„Neptūnas“ šį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) žais vos du ratus, kaip „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“. Dėl to kiekvienas šios ekipos patirtas pralaimėjimas yra dukart skaudesnis.

„Iš stipresnių varžovų kol kas žaidėme tik su „Lietuvos rytu“ ir „Prienais“. Norėtųsi kuo greičiau sužaisti su „Nevėžiu“, su „Pieno žvaigždėmis“, tada bus galima daryti išvadas, kokio pajėgumo esame ir ko galime tikėtis.

Aš, pavyzdžiui, nemanau, kad visos komandos yra lygios. Ateis laikas ir penkios ar šešios komandos atsiskirs nuo kitų – juk „Žalgiris“ nėra toks silpnas, kad „Šiauliai“ prieš jį bet kada laimėtų.

Mums labiausiai dabar trūksta poilsio. Dabar arba žaidžiam, arba keliaujam. Treniruočių iš viso beveik neturime, todėl, besivaržant tokiu tempu yra didelė tikimybė ir suklupti. O taip kelis kartus suklupus procentas labai krenta, todėl reguliariajame sezone gali likti tik septintas arba aštuntas, o tai reikštų jau ketvirtfinalyje „Žalgirį“ arba „Lietuvos rytą“, – pasakojo S.Galdikas.

Kitas rungtynes LKL klaipėdiečiai žais gruodžio 8-ąją dieną išvykoje su Kėdainių „Nevėžiu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius