Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 29

Trifunovičius: „Pergalės ateis, tik reikia dirbti teisinga linkme“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos rytoj laukia dar vienas rimtas išbandymas – VTB Vieningosios lygos mačas su Kazanės „Unics“ klubu.
Rungtynių akimirka
Tarptautinėje arenoje A.Trifunovičiaus auklėtiniai pergalių kol kas neiškovojo. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sostinės komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius tvirtino, kad „Unics“ yra Eurolygos lygio ekipa, todėl vilniečiams tai bus puikus išbandymas ruošiantis kitos savaitės mačui su Šolė „Cholet Basket“. Serbas taip pat išreiškė viltį, kad „Siemens“ arenoje komandą palaikys gausus būrys aistruolių.

– Ką žinote apie „Unics“ klubą?
 

– „Unics“ yra gera komanda, turinti didelį biudžetą, gerą sudėtį, puikų trenerių štabą. Tiesa, sezono pradžia jiems sunkoka: sunkios pergalės vietos pirmenybėse, iškritimas iš Eurolygos atrankos. „Unics“ gretose yra puikių metikų: Marko Popovičius, Maciejus Lampe, Terrellas Lyday bei Kelly McCarty. Mačas su jais mums bus puikus testas. Turime sumažinti klaidų skaičių ir judėti pirmyn. Vis dėlto neturėjau laiko stipriai pakoreguoti komandos žaidimą. Kazanės klubas yra Eurolygos lygio.

– Tikitės išvysti gausų būrį žiūrovų?
 

– Nors Lietuvoje bus trijų dienų savaitgalis, viliuosi, kad „Siemens“ arenoje bus daug žiūrovų. Norime pradėti kurti gerus dalykus namuose. Mūsų žaidimas tikrai gerėja, nes su „Montepaschi“ žaidėme geriau nei Stambule, tačiau mums reikia daugiau laiko.

– Teigėte, kad komanda artimiausiu metu grįš į pergalių kelią. Galbūt tai bus jau šį savaitgalį?

– Labai to tikiuosi. Po mačo su Sienos komanda neturėjome laiko atsigauti, tačiau žaisime namuose ir tai mums pridės energijos. Pergalės ateis, tik reikia dirbti teisinga linkme.

– Traumuotų krepšininkų nėra?

– Šiuo metu ne. Šikšniui šiek tiek skaudėjo nugarą, bet jis galės žaisti. Steponas Babrauskas prieš rungtynes su „Montepaschi“ nedalyvavo treniruotėse ir rungtyniavo sutvarstytu delnu. Nežinau, kokios jis bus sportinės formos, bet žaisti galės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius