-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 19

Ukrainos valdininko žinia: „Paskutinės naujienos – „Eurobasket 2015“ mūsų šalyje nebus“. Varžybos keliasi į Prancūziją?

Penktadienį vakare „Aristokraty“ radijo stoties laidoje Ukrainos valstybinio koncerno „Sportivnyje areny Ukrainy“ vadovas Sergejus Semakas prasitarė, kad jau žino, jog kitąmet jo šalyje turėjęs vykti Europos krepšinio čempionatas nebus rengiamas. Maža to: tą pačią dieną Prancūzijos krepšinio vadovybė neoficialiai prakalbo, kad greitai bus labai įdomių žinių apie „Eurobasket 2015“.
Eurobasket 2015 pristatymas - čempionato emnblema
Eurobasket 2015 pristatymas - čempionato emnblema / Modesto Krukausko nuotr.

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Kaip teigia portalas isport.ua, S.Semakas radijo laidoje pasakė: „Kiek aš žinau, pagal paskutinę turimą informaciją, kurią gavau tik ką, Europos krepšinio čempionato Ukrainoje greičiausiai nebus“.

Jis aiškino, kad Kijevo sporto rūmai galėtų ir šiandien priimti Eurobasket 2015 kovas, tačiau kalbama tikrai ne apie finalinius turnyro mačus. Mat sporto rūmuose nėra pakankamai vietų finalams.

Kaip sakė S.Semakas, jo vadovaujama organizacija ir pati galėtų rekonstruoti areną, tačiau taip vadinamą „minkštąją“ rekonstrukciją.

„Tai galėtų būti rekonstrukciją, kuri padėtų rūmams tik konkuruoti su kitomis miesto muzikinėmis arenomis“, – aiškino vadovas, primindamas, kad rūmų rekonstrukcija buvo atidedama jau net tris kartus.

Ankščiau visi Ukrainos krepšinio federacijos vadovai ar oficialūs valstybės atstovai neigė, kad „Eurobasket 2015“ neįvyks. Tačiau dabar niekas nekomentuoja šio S.Semako pasisakymo.

Maža to: vakar vėlai vakare Prancūzijos krepšinio krepšinio federacijos prezidentas Jeanas-Pierre'as Siutat viename iš socialinių tinklų parašė visiems krepšinio gerbėjams: „Greitai laukite naujienų apie „Eurobasket 2015“.

Neoficialiai teigiama, kad galutinį sprendimą, ar rengti Europos krepšinio čempionatą, Ukrainos valdžia pareikš balandžio 22 dieną. Jei ji vis dėlto nutartų kitąmet rengti Senojo žemyno vyrų krepšinio turnyrą, "FIBA Europe" organizacija" šį klausimą dar svarstytų gegužės 15 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius