Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 18

„Utenos“ ir Kauno „Aisčių-LSU-Paradžio“ moterų krepšinio ekipos stiprina sudėtis

Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) rungtyniaujanti „Utenos“ komanda sudėtį sustiprino amerikiete Alysha Harvin. 178 cm ūgio atakuojanti gynėja tapo antrąja legioniere iš JAV Aukštaitijos moterų krepšinio klube.
Alysha Harvin
Alysha Harvin / lmkl.lt nuotr.

Šeštąją vietą (7/14) Lietuvos moterų krepšinio lygoje užimantis Utenos klubas savo gretose turės jau keturias užsienietes.

25 metų A.Harvin 2010 metais baigė Floridos universitetą ir tikėjosi patekti į stipriausią pasaulyje WNBA lygą, tačiau naujokių biržoje pasirinkta nebuvo, todėl persikėlė į Europą bei atstovavo antroje Ispanijos lygoje rungtyniaujančiam „Gernika“ klubui. Jame gynėja sužaidė 26 rungtynes ir vidutiniškai pelnydavo po 14,2 taško, atkovodavo po 4,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Dėl ketvirtosios turnyro lentelės vietos kovojanti Kauno „Aisčių-LSU-Paradis“ (10/11) komanda į savo gretas pasikvietė vieną naudingiausių Nacionalinės moterų krepšinio lygos krepšininkių Tomą Ralytę. 20-metė 187 cm ūgio vidurio puolėja šiame sezone „Jonavos“ komandai vidutiniškai pelnydavo po 12,6 taško ir atkovodavo po 10,2 kamuolio per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius