Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 14

Už išprievartavimą iš NBA žaidėjo moteris reikalauja 25 mln. dolerių

Žinomas krepšininkas, buvęs NBA „Miami Heat“, „Minnesota Timberwolves“ ir „Phoenix Suns“ žaidėjas Michaelis Beasley šiomis dienomis vėl linksniuojamas žiniasklaidoje ir teismo salėje – krepšininkui atsirūgsta prieš porą metų vykęs vakarėlis. Dviejų vaikų tėvą M.Beasley viena moteris kaltina išprievartavimu ir pateikė ieškinį – 25 mln. JAV dolerių.
„Heat“ žaidėjas Michaelis Beasley
„Heat“ žaidėjas Michaelis Beasley / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dar 2013 metų sausį viena JAV pilietė Arizonos valstijos policijai parašė pareiškimą, kuriame teigė, kad 26 metų M.Beasley su draugu ją pasikvietė pas save į vakarėlį, o jam baigiantis pradėjo moterį smaugti, o galiausiai ir išprievartavo.

2014 metų pavasarį Arizonos policija pranešė, kad nekels baudžiamosios bylos, nes trūksta įrodymų apkaltinti sportininką. Tuomet moteris kreipėsi su civiliniu ieškiniu į teismą ir kaip  kompensacijos reikalauja iš M.Beasley 25 mln. JAV dolerių.

2008 metais naujokų biržoje „Heat“ ekipos pasirinktas M.Beasley dabar žaidžia Kinijoje ir atstovauja Šanchajaus „Sharks“ klubui. Kaip teigiama, už šį sezoną JAV 208 cm ūgio krepšininkas gaus 1,15 mln. JAV dolerių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius