Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 14

V.Romanovas dabar teigia D.Maskoliūną atleidęs dėl per žemo intelekto (atnaujinta 00.47 val.)

Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas TV3 naujienų tarnybai pateikė naują versiją, kodėl jis atleido vyr.trenerį Darių Maskoliūną. Jis taip pat teigia, kad naujo trenerio iki sezono pabaigos komanda neturės. Vėliau televizijos eteryje jis apkaltino sostinės klubo atstovus mėginus tartis dėl LKL finalų baigties, o šie grasina V.Romanovą duosiantys į teismą.
„Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas
V.Romanovas / Aliaus Koroliovo nuotr.

V.Romanovas, duodamas interviu TV3 žinioms, teigė, kad iki sezono pabaigos nebeieškos naujo trenerio. Jis teigė, kad ieškoti naujo trenerio dabar būtų „kvaila.“ „Komanda dabar dvasią turi. Jie kovoja ne už mane, o, pirmas dalykas, už save, už „Žalgirį“, už Lietuvą“, – sakė V.Romanovas. 

V.Romanovas pateikė ir naują versiją, kodėl jis atleido vyr. trenerį Darių Maskoliūną. V.Romanovo teigimu, šis buvo nepakankamo intelekto, kad galėtų dirbti su kai kuriais „Žalgirio“ žaidėjais.

„Matote, kada buvo užgniaužtas intelektas tokių žaidėjų kaip Marcusas Brownas, Dainius Šalenga, trenerio intelekto jiems neužteko. Aš sakiau: „Dariau, čia tavo problema, jeigu tavęs neklauso Brownas ar Watsonas – čia tavo problema, ne jų“, – TV3 žinioms kalbėjo V.Romanovas. Jis teigė surasiantis trenerį, kurio intelektas atitiks žaidėjų. 

Atnaujinta 00.47 min. V.Romanovas, duodamas interviu LTV laidai „Panorama“, paskelbė, kad krepšinio kluo „Lietuvos rytas“ atstovai į jį kreipėsi dėl prašymo parduoti LKL finalą. V.Romanovas teigė, kad tai darė šio klubo atstovas Jonas Vainauskas. V.Romanovas sako tokį siūlymą atmetęs ir sakęs, kad tuomet Vilniaus klubas darytų gėdą Lietuvai.

Kaip skelbia lrytas.lt, „Lietuvos ryto“ klubo valdybos pirmininkas J.Vainauskas pareiškė paduosiantis V.Romanovą į teismą dėl šmeižto. Jis teigė su V.Romanovu buvęs susitikęs tik norėdamas nuoširdžiai papasakoti jam apie krepšinį. J.Vainauskas pareiškė, kad V.Romanovas tyčiojasi iš krepšinio. Štai dalis šio pareiškimo, kurį perduoda portalas lrytas.lt:

„Dėl Vladimiro Romanovo kaltinimo aš kreipsiuosi į teismą dėl šmeižto. Už tai gresia baudžiamoji atsakomybė. Ir esu visiškai tikras, kad bylą laimėsiu. Su tokiais žmonėmis kaip Vladimiras Romanovas bendrauti apskritai sunku, nes mūsų pasaulėžiūra, vertybės, išsilavinimas, supratimas iš esmės yra skirtingas. Vienintelė priežastis, dėl kurios mes buvome susitikę, buvo mano ir mano tėvo nuoširdus noras padėti žmogui ir papasakoti jam apie krepšinį, kurio jis ne tik, kad nesupranta, bet ir atvirai iš jo tyčiojasi.

Savo veikloje krepšinyje nė karto neleidau suabejoti garbingo darbo principais, kurie yra svetimi prieštaringai ir ne kartą kvescionuotai V.Romanovo veiklai futbole, o dabar ir krepšinyje.

Taip, kaip per pastaruosius metus V.Romanovas išsityčiojo iš krepšinio, to nepadarė visi panašaus lygio krepšinio veikėjai kartu paėmus per 20 metų. Tačiau jo veiksmus įvertins žmonės, kurie dėl tokio absurdo yra suglumę.

V.Romanovas savo gyvenime darė daug, bet niekada nieko taip ir nelaimėjo. Tiesiog jis yra pakankamai laimingas, nes turi daug pinigų ir gali leisti sau iš visko juoktis.

Įsigijęs naują žaisliuką jis tiesiog mėgaujasi juokdamasis iš krepšinio, nes tai jam leidžia būti dėmesio centre.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius