-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 15

V.Romanovas: „Mokykitės iš manęs, iš Buratino“

Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas ir toliau tikina, kad sprendimas atleisti iš vyr.trenerio pareigų Darių Maskoliūną buvo teisingas ir tvirtina, jog dabar komanda yra stipresnė nei anksčiau.
Vladimiras Romanovas
V.Romanovas / Aliaus Koroliovo nuotr.

V.Romanovas penktadienį jau nepagailėjo kritikos D.Maskoliūnui, pareiškęs, jog šio intelektas yra žemesnis nei kai kurių „Žalgirio“ žaidėjų, vėliau televizijoje jis paskelbė, kad Vilniaus „Lietuvos ryto“ atstovai bandė susitarti dėl LKL finalų baigties, o šeštadienį dienraštyje „Lietuvos rytas“ išspausdintame interviu teigia, kad D.Maskoliūnas buvo ketvirtadienį prieš jį surengtos sirgalių akcijos dalyvis.

„Dabar manau, kad D.Maskoliūnas reiškėsi jau tada, kai kilo intrigos prieš Gintarą Krapiką, kai ant jo šaukė visa salė. Tada pas mus atėję aistruoliai įtikinėjo, kad pasitraukti trenerį privertė jie. Gal jie jau tada kalbėjo D.Maskoliūno žodžiais? Gal Darius juos įtikino ir tuo, kad vienas žaidėjas nepritaps prie ekipos, kad kitas žalgirietis netinka į mūsų komandos kapitonus. Atsimenu sirgalių priekaištus: „Kam tu, durniau, pasirašei su juo sutartį? Juk jis jau senas“, – savo įžvalgomis su „Lietuvos rytu“ dalinosi V.Romanovas.

Jis tikino, kad D.Maskoliūnas dabar jam nebeįdomus ir apkaltino jį melagystėmis. Kauno „Žalgirio“ savininkas dar kartą patvirtino, kad trenerio paskirti neskubės – anot V.Romanovo, dabar treneris yra ypač reikalingas, tačiau sunku rasti strategą, atitinkantį „Žalgirio“ žaidėjų intelektą. Jis sakė, kad savo priešams planų neatskleis, tačiau pabrėžė, kad tai, ką jis daro, yra teisinga: „Galiu tiktai patarti: mokykitės iš manęs, Buratino.“

Jis taip pat pažėrė kaltinimų „Lietuvos ryto“ žaidėjams, sakydamas, kad jie „sąmoningai mokosi laužyti jo žaidėjus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius