Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 10

Vaikų trikrepšio turnyre triumfavo kauniečiai

Spalio 4 d. Lietuvos sporto muziejaus kiemelyje buvo surengtas Kauno vaikų dienos centrų trikrepšio turnyras Kauno miesto mero taurei laimėti.
Vaikų trikrepšis
Vaikų trikrepšis / RG fondo nuotr.

Pirmieji kol kas dar neįprastą, į tris krepšius iš karto žaidžiamą krepšinį išbandė vaikų dienos centrai. Jiems šią galimybę dovanojo Lietuvos sporto muziejus ir „RG“ vaikų paramos ir labdaros fondas muziejus, kiemelyje surengę Kauno vaikų dienos centrų vaikų trikrepšio turnyrą Kauno miesto mero taurei laimėti.

„Malonu, kad nuo šiol vaikai, apsilankę Lietuvos sporto muziejuje, turės galimybę ne tik pamatyti įdomių filmų apie Lietuvos sportininkus bei cirko meistrus, pamatyti sporto ir cirko ekspozicijas, bet ir kiemelyje išbandyti jėgas bei pažaisti Lietuvoje jau kultivuojamą 135 sporto šaką trikrepšį“, – kviečia gyventojus aktyviai praleisti laisvalaikį Lietuvos sporto muziejaus direktorius Pranas Majauskas.

Sužinoję, kad yra pakviesti dalyvauti turnyre, Kauno samariečių vaikų dienos centro (VDC) „Užuovėja“ ugdytiniai labai apsidžiaugė. Jie ėmė kasdien intensyviai treniruotis.

Vilčių laimėti šį turnyrą puoselėjo ir kitų vaikų dienos centrų auklėtiniai, bet akivaizdžiai už kitas stipresnė buvo „Vilkų“ komanda – trys berniukai ir viena mergaitė iš Kauno samariečių VDC „Užuovėja“.

Grįžtant namo dažniausiai skambėjęs ugdytinių klausimas buvo: „Kada ir kur vyks sekantis Kauno miesto vaikų dienos centrų trikrepšio turnyras?“, – pasakojo Robertas Sukockas, Lietuvos samariečių bendrijos Kauno skyriaus vaikų dienos centro „Užuovėja“ vadovas.

Trikrepšio turnyrę visi iki vieno atvykę vaikučiai galėjo ne tik išbandyti savo sugebėjimus žaidžiant trikrepšinį, bet ir pabendrauti, būti pastebėtais, pagerbtais ir apdovanotais Kauno miesto mero taurėmis bei Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) Kauno trikrepšio turnyro medaliais ir diplomais. Turnyre dalyvavusiems vaikams bendrovės „AG trade“ dovanojo specialią sportinę aprangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius