Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08

Vairavimas išgėrus Jonui Valančiūnui kainuos milijonus

Kanadoje sulaikytam neblaiviam prie vairo krepšininkui, „Toronto Raptors“ puolėjui Jonui Valančiūnui šis poelgis kainuos ne vieną milijoną. Taip teigia keliolika metų Amerikoje gyvenęs Svajūnas Asadauskas. Pasak jo, amerikiečiai daug preciziškiau laikosi blaivumo taisyklės už vairo nei lietuviai.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Jonui Valančiūnui dabar yra gana didelė dėmė ant jo sportininko reputacijos. Jam šis poelgis kainuos ne vieną milijoną, nes jo komercinis patrauklumas gerokai smuktelėjo, jis tikrai negali būti ta ikona paaugliams, tas idealus sportininkas ir žaidėjas. Šis poelgis jam kainuos labai smarkiai“, - „Žinių radijo“ laidoje „Aktualioji valanda“ antradienį sakė S. Asadauskas.

Pasak jo, atsižvelgiant į tai, kad Amerikoje daugiausia žūčių avarijose sukelia neblaivūs vairuotojai, o leistino alkoholio kiekio kraujyje riba yra dvigubai didesnė nei Lietuvoje – 0,8 promilės – apsvaigę vairuotojai už Atlanto vertinami itin neigiamai.

Krepsinis.net vyriausiasis redaktorius Edgaras Pulkovksis teigia, kad J. Valančiūno laukia rimti pašnekesiai bei sankcijos klube – jį greičiausiai suspenduos dvejoms rungtynėms, tačiau iš komandos nepašalins:

„Jonas per daug svarbus Torontui, kad jie galėtų daryti tokius dalykus. Jeigu Jonas būtų eilinis žaidėjas, kuris atvažiavęs iš Europos gauna 5 minutes parungtyniauti, tada sutartis būtų nutraukta, ir viskas būtų paprasta. Bet Jonas Toronto klubui yra svarbus krepšininkas, jie sieja ateitį su juo ir manau, kad Jonas šįkart nebus taip griežtai nubaustas“, - laidoje kalbėjo E. Pulkovskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius