Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 10

„VIČI-Aisčių“ lyderei Aušrai Bimbaitei plyšo meniskas

Kauno „VIČI-Aistės“ dėl vietos kitame moterų Eurolygos etape kovos be savo pagrindinės žaidėjos. Šią savaitę per mačą su Salamankos „Halcon Avenida“ gynėjai Aušrai Bimbaitei plyšo meniskas ir reikia operacijos.
Aušra Bimbaitė
Aušra Bimbaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Operacija bus atlikta antradienį ir po jos paaiškės tikslus reabilitacijos laikotarpis. Vis dėlto prognozės optimistinės ir manoma, kad komandos lyderė į aikštę turėtų grįžti ne vėliau kaip po 4 savaičių.

A.Bimbaitė šį sezoną moterų Eurolygoje vidutiniškai pelno 15,7 taško, atkovoja 5,1, perima 2,3 kamuolio ir atlieka 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Traumą ji patyrė mačo su „Halcon Avenida“ ketvirtame kėlinyje, tačiau ir be Bimbaitės likusios „VIČI-Aisčių“ merginos sugebėjo palaužti grupės lyderes.

Kaunietės po septynių turų yra iškovojusios dvi pergales ir vos vienu laimėjimu atsilieka nuo ketvirtos grupės komandos. Kitą savaitę Lietuvos čempionių namie laukia itin svarbi dvikova su Stambulo „Galatasaray“ komanda. Rungtynės vyks trečiadienį, gruodžio 15 dieną, 17.15 val. A.Sabonio krepšinio centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius