Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 04 09

Vienu metu ant dviejų kėdžių: finansų ministro patarėjas tikisi likti ir „Kibirkšties“ vadovu

Antradienį buvo paskelbta, kad naujuoju finansų ministro Rimanto Šadžiaus patarėju viešiesiems ryšiams tapo Rosvaldas Gorbačiovas. Valstybinę tarnybą pradėsiantis eiti R.Gorbačiovas taip pat yra ir viešosios įstaigos „Kibirkštis-VIČI-IKI“ direktorius. Pastarosios pareigos kertasi su naujosiomis, tačiau krepšinio klubo vadovas tikisi išsilaikyti abejose kėdėse.
Rosvaldas Gorbačiovas
Rosvaldas Gorbačiovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Rosvaldas Gorbačiovas 15min.lt sakė, kad kreipsis į ministrą, kad jam būtų leista išlaikyti ir klubo direktoriaus pareigas: „Su ministru esame kalbėję ir dar kalbėsime, kaip viską suderinti, kad galėčiau eiti ir senąsias ir naująsias pareigas. Žinoma, šiam sprendimui turi neprieštarauti ir speciali komisija, kuri sprendžia šiuos dalykus. Jeigu pavyks tai suderinti, darbas viešojoje įstaigoje būtų ne pagrindinis, didžiausią laiko dalį skirsiu ministerijos darbui.“

Vilniaus moterų krepšinio komanda „Kibirkštis“ dar nebaigė sezono, todėl, pasak R.Garbačiovo, palikti nebaigtų darbų jam neleidžia moraliniai įsitikinimai.

„Mano vertybės ir moraliniai įsitikinimai neleidžia tiesiog palikti klubo likimo valiai. Jeigu visgi negalėsiu išlaikyti šių pareigų, akcininkai ir federacija turės operatyviai spręsti šią problemą.“ – aiškino Rosvaldas Gorbačiovas.

„Kibirkštis“ šį sezoną jau laimėjo Lietuvos krepšinio federacijos taurę. Greitai paaiškės, ar klubui pavyks iškovoti dar du titulus – Baltijos krepšinio taurę ir Lietuvos čempionato trofėjų.

40-ies R.Gorbačiovas iki 2010 metų liepos trejus metus yra dirbęs „Orlen Lietuvos“ komunikacijos vadovu, po to vadovavo Mažeikių sporto centrui.

Anksčiau jis yra dirbęs „Teo LT“, „Snore“, televizijose LNK ir TV3, nušalintojo prezidento Rolando Pakso, tuometinio banko „Hansa LTB“ (dabar „Swedbank“) atstovu spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius