Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 18

Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynėse – sveikinimai Rimui Kurtinaičiui ir 3-milijonajam žiūrovui

Prieš Vieningosios krepšinio lygos rungtynes tarp „Lietuvos ryto“ ir Maskvos srities „Chimki“ ekipų buvo paskelbta, kad mačą arenoje stebi 3-milijonasis „Siemens“ arenos lankytojas. Per pertrauką paaiškėjo, kad juo tapo dailiosios lyties atstovė.
Laimėtoja Vidmantė
Laimėtoja Vidmantė / Alfredo Pliadžio nuotr.

Informacinė duomenų sistema ekrane iš pradžių parodė, kad laimingasis sėdi 103 sektoriuje. Vėliau ekrane užsidegė eilė 12 ir galiausiai vieta pažymėta 3 numeriu.

Buhalterei Vidmantei „Siemens“ arenos direktorius Vilmantas Šiukždinis įteikė auksinį bilietą dviem asmenims  į visus „Siemens“ arenos renginius metams, o „Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys padovanojo specialius ir išskirtinius „Lietuvos ryto“ marškinėlius.

Laimėtojai dar buvo suteikta galimybė mesti iš trijų taškų zonos ir bilietą dviem asmenims paversti į keturiems asmenims, tačiau Vidmantės mestas kamuolys tikslo nepasiekė.

Alfredo Pliadžio nuotr./Laimėtoja Vidmantė
Alfredo Pliadžio nuotr./Laimėtoja Vidmantė

Prieš VTB lygos susitikimą sveikinimų sulaukė abi ekipos. „Chimki“ ir jos treneris Rimas Kurtinaitis buvo pasveikinti laimėję Europos taurę, o „Lietuvos rytas“ Europos taurės turnyre užėmęs trečiąją vietą.

Tik atvykęs į Vilnių R.Kurtinaitis prisipažino, kad nežino, kokio žiūrovų sutikimo sulauks „Siemens“ arenoje: „Velnias žino, į Kauną nuvažiavome, tai nušvilpė (juokiasi). Nežinau, gal Vilniuje irgi nušvilps. Yra kaip yra, žmonėms neįsakysi – kaip jie supranta, taip supranta“, – šypsojosi strategas.

Vis dėlto krepšinio gerbėjai „Siemens“ arenoje jį pasitiko ne švilpimu, o plojimais. Dar daugiau aplodismentų jis sulaukė tuomet, kai rungtynių pranešėja sveikino R.Kurtinaitį ir jo auklėtinius su triumfu Europos taurėje.

Alfredo Pliadžio nuotr./Rimas Kurtinaitis su žurnalistu Vidu Mačiuliu
Alfredo Pliadžio nuotr./Rimas Kurtinaitis su žurnalistu Vidu Mačiuliu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius