Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 17

Vilniuje – galimybė pamatyti Lietuvos 18-mečių krepšinio rinktinę

Lietuvos aštuoniolikmečių (U-18) krepšininkų rinktinė dvejomis rungtynėmis Vilniuje baigia kontrolinių rungtynių ciklą. Besirengiantys Europos čempionatui Sauliaus Štombergo auklėtiniai penktadienį ir šeštadienį žais su Latvijos bendraamžiais.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / V.Mikaičio nuotr.

Iki šiol talentų kupina Lietuvos U-18 rinktinė buvo įveikusi visus varžovus, tarp jų ir latvius (Baltijos taurėje, 79:64).

Rezultatyviausiai ir naudingiausiai visų kontrolinių bei oficialių rungtynių metu žaidė Arvydo Sabonio sūnus Domantas. Per rungtynes jis vidutiniškai įmesdavo daugiau nei po 14 taškų ir atkovodavo po 9 kamuolius.

Be D.Sabonio aštuoniolikmečių rinktinėje rungtyniauja ir daugiau talentų, tokių kaip NBA talentų stovyklos „Krepšinis be sienų“ Romoje dalyviai: Laurynas Birutis ir Martynas Varnas. Pakviestų į rinktinę jaunuolių sąraše – ir žinomo krepšininko Gintaro Einikio sūnus Aidas Einikis.

Šiuo metu S.Štombergas yra atrinkęs 13 krepšininkų, kurie tęsia pasirengimą Europos čempionatui. Po paskutinių kontrolinių rungtynių bus paskelbtas galutinis dvyliktukas, kuris keliaus į Koniją (Turkija).

Europos čempionatą Lietuvos U-18 vaikinų rinktinė pradės liepos 24 d. rungtynėmis su Prancūzija. Be jos B grupėje lietuviams teks kautis su Anglijos ir Kroatijos bendraamžiais.

Paskutinės kontrolinės U-18 vaikinų rungtynės Vilniuje, Š.Marčiulionio krepšinio akademijoje vyks penktadienį (liepos 18 d.) 18 val. ir šeštadienį (liepos 19 d.) 11 val. Įėjimas nemokamas.

Kandidatai į Lietuvos U18 vaikinų rinktinę  – Mantas Montvila, Raimundas Žuklevičius, Tautvydas Paliukėnas, Jokūbas Švambaris, Laurynas Birutis, Martynas Varnas, Domantas Sabonis, Aidas Einikis, Tomas Zdanavičius, Kristupas Žemaitis, Justas Vazalis, Margiris Normantas, Regimantas Miniotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius