Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 15

Vilnius sutriuškino Kauną (nuotraukos)

Pirmą kartą surengtame Dipolio krepšinio turnyre iš Vilniaus miesto savivaldybės darbuotojų sudaryta komanda sekmadienį nepaliko jokių vilčių kolegoms iš Kauno, sutriuškindama juos rezultatu 105:55. Kauniečiams nepadėjo ir įspūdingas mero Andriaus Kupčinsko žaidimas, kuris vienas pats pelnė beveik pusę komandos taškų.
Akimirkos iš Vilniaus ir Kauno miestų savivaldybių krepšinio komandų rungtynių.
Po taiklių metimų sirgaliai Kauno merą A.Kupčinską ragino keltis į „Žalgirio“ komandą. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Iš jaunesnių ir vikresnių žaidėjų sudaryta Vilniaus miesto savivaldybės komanda net ir be savo vadovo – tik sekmadienį iš Kinijos į Lietuvą parskridusio Viliaus Navicko – nuo pat mačo pradžios tvirtai perėmė iniciatyvą į savo rankas.

Kauniečius iš pradžių dar gelbėjo taiklūs A.Kupčinsko metimai, kuriuos palydėdavo visų, apie penkiasdešimties, į Vilniaus „Lietuvos ryto“ areną susirinkusių žiūrovų aplodismentai. Aaukščiausias pareigas Kauno miesto savivaldybėje einančiam A.Kupčinskui po sėkmingų epizodų nesidrovėdavo paploti ir kolegos iš Vilniaus.

„Į „Žalgirį“ jį“, – šūkavo sirgaliai.

Tačiau vienas lauke – ne karys. A.Kupčinsko pastangų buvo maža, kad sustabdytų darniai besiginančią ir puolančią Vilniaus miesto savivaldybės darbuotojų komandą.

Iš pradžių Kauno merui sunkiai sekėsi susitaikyti su vis didėjančiu deficitu – supykęs po sėkmingos varžovų atakos A.Kupčinskas spyrė į stendą, ginčijosi su teisėjais, pavojingai stabdydamas varžovą užsidirbo ir nesportinę pražangą. Trumpai pasėdėjęs ant atsarginių žaidėjų suolelio Kauno meras atvėso ir netrukus su komandos draugais jau šoko sirtakį, taip palaikydamas aikštelėje pasirodžiusias „Amber Dance“ šokėjas.

A.Kupčinskas savo komandoje surinko ir daugiausia taškų – 25. 10 taškų pralaimėjusiesiems pridėjo savivaldybės administracijos darbuotojas Simonas Kairys.

Tuo tarpu nugalėtojų komandoje sunkiausiai sulaikomas buvo Jonas Sindaravičius – 23 taškai. 17 taškų pridėjo Etikos ir nusižengimų tyrimų poskyrio vadovas Vidas Patackas, 13 – Valdas Liegus.

Pasidalijo po dvi pergales

Vis dėlto bendras 2009-ųjų Dipolio krepšinio turnyro rezultatas buvo lygus – 2:2.

Vilniui, be savivaldybės darbuotojų, tašką dar pelnė gausiausios mėgėjų C lygos čempionė „Grigiškių SK“ ekipa, 91:84 nugalėjusi „KK Policiją“.

Tuo tarpu Kauno gretose pasižymėjo „Kauno autobusai“ ir „Lietuvos dujos“, atitinkamai įveikusios „Švyturio“ (89:71) ir „Medea-VU“ (71:68) ekipas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius