Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 23

Viltis gyva: Lietuvos dvidešimtmečiai įtikinamai atsirevanšavo kroatams

Ispanijos vykstančiose Europos jaunimo (iki 20 metų) pirmenybėse Lietuvos rinktinė išsaugojo viltis išlikti A divizione. Šeštadienį Mariaus Linarto auklėtiniai autsaiderių G grupėje dar sykį susigrūmė su kroatais. Mūsiškiai 92:68 (26:17, 18:28, 26:14, 22:9) įtikinamai nugalėjo varžovus ir atsirevanšavo jiems už nesėkmę pirmajame rate.
Lietuvos jaunimo rinktinė įveikė Kroatiją
Lietuvos jaunimo rinktinė įveikė Kroatiją / fibaeurope.com
Temos: 1 Krepšinis

Pirmame rate lietuviai kroatams nusileido 76:82.

Pirmajame mačo ketvirtyje inicatyva priklausė Lietuvos rinktinei, tačiau antrajame ketvirtyje solidžiau atrodė kroatai ir po ilgosios pertraukos viskas prasidėjo iš naujo.

Trečiajame kėlinyje lietuviai susirąžino dviženkį pranašumą, o ketvirto ketvirčio starte pelnę 1 taškų be atsako išmušė visas kroatų mintis apie pergalę.

Lietuva: Dovydas Redikas 19, Arnas Butkevičius 17, Karolis Brusokas ir Augustas Pečiukevičius po 12, Giedrius Staniulis 11 (11 atk. kam.), Mindaugas Kupšas ir Modestas Kumpys po 6, Paulius Damrbauskas 5, Saulius Kulvietis ir Ovidijus Varanauskas po 2..

Kroatija: Ivanas Baturas ir Duje Dukaras po 11, Ivanas Mikuličius, Borisas Baračas ir Domagojus Bubalo po 8.

Būtiną pergalę iškovojusi Lietuvos krepšinio rinktinė dėl išlikimo Europos elite sekmadienį 16 val. grumsis su Austrijos krepšininkais. Juos lietuviai trečiadienį nugalėjo 91:68.

Lietuvos rinktinė G grupėje kaunasi dėl 13-16 vietų ir teisės ir toliau kautis A divizione. 13 vietą praktiškai yra užsitikrinusi Serbijos ekipa, kroatai jau prarado viltis išlikti A divizione, o dėl 14 vietos grumsis austrai ir lietuviai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius