-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 08

Virginijus Šeškus: „Didelės įtampos Turkijoje nejausime“

„Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus prieš labai svarbias Europos taurės rungtynės, kurios gali nulemti grupės nugalėtoją, įspėjo savo auklėtinius, kad Bandirmoje reikia tikėtis visiškai kitokių rungtynių. Pirmajame Europos taurės rate namuose vilniečiai „Banvit“ klubą buvo įveikę 92:80.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuvos ekipa su turkais grumiasi dėl pirmosios vietos turnyro E grupėje, tačiau jiems į nugaras kvėpuoja ir Volgogrado klubas.

„Manau, Bandirmoje bus sunkiau. Vakar žiūrėjau rungtynes, kaip „Banvit“ įveikė Stambulo „Anadolu Efes“. Manau, tai tikrai aukšto lygio komanda, galbūt sezono pradžioje nebuvo įgavusi optimalios sportinės formos“, – kalbėjo V.Šeškus.

VIDEO: V.Šeškus: „Turkijoje bus sunkiau nei Vilniuje“

„Labai gaila, kad praėjusią savaitę namuose pralaimėjome Volgogrado ekipai, nes tada Turkijoje būtume žaidę laisviau. Stengsimės kovoti, aišku, mes jau užsitikrinę vietą kitame etape, todėl didelės įtampos nebus“, – teigė treneris.

„Travisas Leslie jau turėtų padėti komandai. Šiandien jis normaliai jautėsi, manau, kad jau galės dalyvauti vakarinėje treniruotėje“.

VIDEO: A.Kavaliauskas: „Varžovai bus geriau pasiruošę“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius