-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 05

Virginijus Šeškus: įvyko tai, ko labiausiai bijojau

Antrąjį pralaimėjimą Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) patyrė „Prienų“ klubas, kuris rungtynėse Pasvalyje – 61:81 nusileido vietos „Pieno žvaigždžių“ komandai.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Po rungtynių Pasvalio komandos vyriausiasis trenerio asistentas Mantas Šernius ir „Prienų“ strategas Virginijus Šeškus pasidalijo mintimis apie mačą.

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ trenerio asistentas Mantas Šernius: „Visąlaik lengva kalbėti, kai laimi tokiu skirtumu. Tiesa, matėme, kad varžovai kovėsi iki pat trečiojo kėlinio pabaigos, tad turėjome išlikti susikaupę iki paskutinių sekundžių. Sugebėjome išlikti komanda ir iki pat susitikimo pabaigos buvome agresyvūs tiek puolime, tiek gynyboje, tai ir lėmė pergalę.

Treneris šiandien pabrėžė, kad reikia greitai pulti ir agresyviai gintis. Visi žaidėjai, galintys tai daryti, žibėjo. Taip pat varžovai mums leido mesti daug laisvų metimų, tuo sugebėjome pasinaudoti.

Geras žaidėjas ne tas, kuriam sekasi tada, kuomet krenta metimai. Geras krepšininkas yra tas, kuris nepaisant visko, sugeba pelnyti taškus. Šiandien turėjome ne vieną žaidėją, kuriam ką nors skaudėjo, tačiau visi susirinko į rytinę treniruotę, buvo susikaupę ir nusiteikę rungtynėms.

Žaidėme dėl sirgalių, namuose. Todėl į aikštelę išėjome dvigubai susikaupę. Kovojame dėl kiekvieno kamuolio. Daug reikšmės turi, kad žaidžiame namuose ir turime sirgalius, kurie mus palaiko.“

„Prienų“ treneris Virginijus Šeškus: „Ko labiausiai bijojau, tas ir įvyko – po gerų rungtynių sužaidėme labai blogas. Kamuolys nebuvo skirstomas, aišku, tai ir varžovų nuopelnas, bet nežinau, kas nutiko. Leidome A.Jomantui mesti metimus, jis pataikė fantastiškus tritaškius, bet tai – tik vienas epizodas.

Trūko užsidegimo. Prieš mačą atrodė, kad visi buvo nusiteikę. Taip negalima žaisti, gali pralaimėti kovodamas, tačiau šiandien mūsų žaidime nebuvo logikos. Nedarėme kombinacijų, kurias atlikdavome anksčiau.

Pradžioje prametėme maždaug 8 baudas, rezultatas galėjo būti lygus. Prisivijome varžovus iki 10 taškų, tačiau leidome varžovams atakuoti iš toli, nors galėjome prieš juos atlikti pražangas. Dėjosi nepaaiškinami dalykai. Nebuvo komandinės dvasios.

„Žalgiris“ rungtynėse su „Emporio Armani“ galvojo apie save geriau, mes prieš „Žalgirį. Dabar žiūrėsime kaip Pasvalys atrodys po šitos pergalės kitose rungtynėse. Kaip bebūtų, tiek pralaimėti mes negalime. Nesame tokia bloga komanda.

Čia Pasvalyje kovojo ir kitos komandos, o dabar žmonės, kurie mus sveikino prieš tris dienas, turėtų būti nusivylę. Daugiau nieko negaliu paaiškinti. Žaidėme kaip pavieniai žmonės, o ne kaip komanda.“

VIDEO: Manto Šerniaus ir Virginijaus Šeškaus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius