-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 27

Visą sezoną algos nesulaukęs „Sakalų“ treneris paliko klubą

Nei krepšinio aikštelėje, nei finansiniuose reikaluose nespindintis Vilniaus „Sakalų“ klubas neteko vyriausio trenerio Romualdo Petronio. Nors strategas ilgai tikino, kad nepaliks komandos ir pabaigs šį sezoną, trečiadienį jis neapsikentęs paskelbė apie atsistatydinimą.
Rungtynių akimirka
Romualdas Petronis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiadienio vakarą pasirodysiančioje laidoje „Pergalės kaina“ treneris tikino, kad Vilniaus „Sakalų“ krepšininkai šį sezoną negavo nė vieno uždarbio, o klubas yra vienas iš kelių Lietuvoje, kuriam kyla finansinių sunkumų. „Sakalų“ treneris Romualdas Petronis neslepė: jis vienam krepšininkui davė savo pinigų, kad šis įsigytų būtiniausių prekių.

„Gyvenimas vietoje nestovi, kai kurie turi šeimas, ir gyventi reikia, ir mokesčius susimokėti, ir galų gale vitaminizuotis“, – laidoje kalba R. Petronis. 

Treneris buvo vienas iš nedaugelio nusprendusių pasilikti klube, tačiau trečiadienį savo sprendimą pakeitė ir paliko skęstantį laivą. Jis neslėpė, kad tai lėmė nesutarimai su klubo vadovu Vytautu Kiaušu.

Buvęs šio klubo sporto direktorius Linas Kvedaravičius, kaip ir būrys krepšininkų, pavargo nuo klubo vadovo Vytauto Kiaušo pažadų ir pasitraukė iš pareigų sezonui tik prasidėjus. „Jis žadėjo, kad viskas bus gerai, skolų šiemet neturi būti, bet pažadai liko pažadais. Už pažadus žaidėjai ir administracijos darbuotojai negali nueiti į parduotuvę ir nusipirkti valgyti“, – laidai „Pergalės kaina“ pasakos L. Kvedaravičius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius