-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 02

Vitorijos „Laboral Kutxa“ vilioja Martyną Pocių

Ispanijos krepšinio klubas Vitorijos „Laboral Kutxa“ ieško puolėjo ir šiuo metu pagrindinis kandidatas papildyti ekipą yra Martynas Pocius, praneša „Sportando“.
Martynas Pocius
Martynas Pocius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ispanijos ekipa nori pakeisti traumą patyrusį latvį Davisą Bertanį ir ieško jam pamainos. Klubas jau bandė sudaryti sutartis su Janisu Timma, Marko Keselju ir Viktoru Gaddeforsu, tačiau šie krepšininkai pasiūlymą atmetė.

Anot šaltinių, kiti ispanų taikiniai yra Mickaelas Gelabale ir Martynas Pocius. Pranešama, kad Prancūzijos rinktinės narys jau atsakė ispanams, todėl dabar yra vedamos derybos su lietuviu.

Martynas Pocius šiuo metu atstovauja Stambulo „Galatasaray“ ekipai, tačiau ši visą sezoną yra kamuojama finansinių nesklandumų.

Lietuvos rinktinės puolėjas vasario mėnesį 15min.lt teigė, kad jam Turkijoje trūksta profesionalios komunikacijos: „Trūksta komunikacijos tarp komandos vadovų ir žaidėjų. Labai daug ką sužinau iš komandos draugų, kurie perskaito naujienas laikraštyje. Tikrai nėra taip, kad pirma mes sužinome, o po to jau spauda. Praktiškai visada yra atvirkščiai. Turkiškai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius