-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 29

Vladimiras Gomelskis: „Artūras Jomantas yra klasiškas žaidėjas“

Puikiai Europos taurės ketvirtfinalio serijoje žaidęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ puolėjas Artūras Jomantas sulaukė Vladimiro Gomelskio komplimentų.
Artūras Jomantas
Artūras Jomantas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lėtai sezoną pradėjęs 26-erių 199 cm ūgio krepšininkas pastaruoju metu įsibėgėjo ir įgijo didesnį „Lietuvos ryto“ trenerio pasitikėjimą.

Kovoje su „Doneck“ dėl bilieto į Europos taurės finalo ketvertą A.Jomantas buvo vienas naudingiausių ir stabiliausių „Lietuvos ryto“ žaidėjų – 14 naudingumo balų mače namuose (13 tšk.) ir 17-a išvykoje (12 tšk.).

„A.Jomantas yra klasiškas žaidėjas – ne tik gynyboje, bet ir poziciniame puolime. Aš jį vertinu labai aukštai ir man atrodo, kad „Lietuvos ryte“ jis yra tinkamai išnaudojamas“, – atsakydamas į sirgaliaus klausimą dėstė legendinio krepšinio trenerio Aleksandro Gomelskio sūnus ir garsus Rusijos televizijos kanalo „NTV+“ komentatorius V.Gomelskis.

Paklaustas, kurį „Lietuvos ryto“ įžaidėją – Tyrese'ą Rice'ą ar Aleksandrą Rasičių – pasirinktų, jei turėtų tokią galimybę, V.Gomelskis savo simpatijas atidavė serbui.

„Man labiau patinka A.Rašičius. Galbūt todėl, kad geriau jį pažįstu ir žinau jo potencialą. T.Rice'as man iš viso nepažįstamas – iki šio sezono apie jį nebuvau girdėjęs nieko“, – atviravo V.Gomelskis.

Tai ne pirmas kartas, kai garsus rusų komentatorius išsako savo nuomonę apie Lietuvos krepšinį. Pernai mūsų šalyje vykusiame Europos čempionate jis stebėjosi auksiniais lietuvių lūkesčiais ir rinktinei keliamais maksimaliais tikslais, o prieš kurį laiką pareiškė, kad Mantas Kalnietis galėtų sėkmingai rungtyniauti NBA lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius