Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 16

Vladimiras Romanovas: koks bebūtų serijos rezultatas, „Žalgiris“ liks „Žalgiriu“

Kauno „Žalgirio“ ekipos savininkas Vladimiras Romanovas laidai „Krepšinio pasaulyje“ dar kartą patvirtino, kad po antrojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo mačo Vilniuje prieš „Lietuvos rytą“ norėjo kumščiais paauklėti vieną krepšininką.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Minčių buvo daug, tarp jų vienam žmogui duoti į galvą, bet tai taip ir liko tik mintyse“, – pripažino milijonierius.

V.Romanovas kalbėdamas apie trečiąsias serijos rungtynes, kuriose kauniečiai namuose šventė pergalę 70:67, dar kartą kritikavo legionierius už prastą žaidimą ir gyrė Pauliaus Jankūno pasirodymą.

„Liūdnas mačas, silpnai žaidė legionieriai, o komandą traukė tik lietuviai, kapitonas. Jam reikia paminklą pastatyti“, – šypsojosi verslininkas.

Gerai žinantis komandos virtuvę ir kiekvieną žaidėją, V.Romanovas visgi negalėjo pasakyti, kodėl užsieniečiai lemiamų kovų metu žaidžia ne taip galingai, kaip to norėtų: „Aš jau kalbėjau apie amerikiečius. Jaunimas gerai žaidžia, Samhanas parodė gerą žaidimą, nuotaiką, užvedė komandą. Apie priežastis jau kalbėjau ir praėjusį sezoną. Kai atkrintamosios, tai ir prastai žaidžia. Nesuprantu to. Bandžiau po antrojo mačo išsiaiškinti, kodėl taip yra. Ir praėjusiais metais kalbėjau su Brownu apie priežastis, bet jis man taip ir neatsakė.“

Paklaustas, ar pasibaigus sezonui „Žalgirį“ paliks prastai žaidžiantys legionieriai, V.Romanovas nepuolė daryti skubotų sprendimų: „Reikia iš jų sužinoti, kokios yra priežastys. Nereikia daryti skubotų išvadų.“

„Žalgirio“ savininkas nenorėjo prognozuoti LKL finalo baigties, tačiau pabrėžė, kad treneriui reikia duoti žaisti visiems ir taupyti jėgas.

„Tikiu, visada tikiu. Reikia pataupyti jėgas ir duoti visiems žaisti. Šį kartą treneris visiems leido pasireikšti, tik Čapinas mažai žaidė, todėl iš karto jautėsi Kalniečio nuovargis. Nervina teisėjavimas. Teisėjai gali sugadinti mačą, tai jie moka. Koks bebūtų galutinis rezultatas, „Žalgiris“ liks „Žalgiriu“, – įsitikinęs V.Romanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius