Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 24

Vladimiras Romanovas nesižavi galimybe „Žalgirį“ sustiprinti Linu Kleiza

NBA lokauto metu Lietuvoje žaisti norintis Linas Kleiza greičiausiai netaps Kauno „Žalgirio“ naujoku.
Vladimiro Romavono treniruotė
Vladimiras Romavonas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Slogiai sezoną pradėjusių Lietuvos čempionų savininkas Vladimiras Romanovas mano, kad kviestis po sunkios operacijos sveikstantį krepšininką būtų per daug rizikinga.

„Aš visą NBA noriu paimti, – portalui alfa.lt nusišypsojo V.Romanovas, kartu su „Žalgirio“ komanda grįžęs iš pralaimėjimu pasibaigusių (82:95) rungtynių prieš Maskvos CSKA. – Neaišku, kada Kleiza bus geros sportinės formos – šį sezoną ar kitą. Šioje loterijoje dalyvauti nesinori, nes vėliau jūs apkaltinsite mane. Mačiulis irgi laukia, tik nežinia, kada žais.“

Draudimo mokesčius ir algą L.Kleizai mokėti sutinkantis verslininkas Antanas Guoga ketvirtadienį žadėjo susitikti su V.Romanovu – aptarti krepšininko galimybę rungtyniauti „Žalgiryje“, tačiau, panašu, V.Romanovas jau apsisprendė.

Pats L.Kleiza 15min.lt sakė, kad į aikštelę anksčiausiai galėtų išbėgti sausio mėnesį. „Vis dar tęsiu reabilitaciją, kol kas galiu tik treniruotis. Žaisti dar negaliu. „Žalgiriui“ šiandien reikia pergalių, o aš to pažadėti negalėčiau“, – kalbėjo nuo metų pradžios nerungtyniaujantis krepšininkas.

Iš derybų pasitraukus „Žalgiriui“, L.Kleizos karjera greičiausiai pakryps į Vilniaus „Lietuvos rytą“. „Situacija su „Lietuvos rytu“ yra gana aiški, o štai iš Kauno „Žalgirio“ konkretaus pasiūlymo dar nesulaukiau“, – prieš porą dienų 15min.lt sakė L.Kleiza.

Sutartį su Toronto „Raptors“ turintis L.Kleiza Lietuvoje galėtų rungtyniauti tik iki NBA lygos lokauto pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius