-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 30

Vladimiras Romanovas pagerbtas už Lietuvos vardo garsinimą

Vladimiras Romanovas sulaukė išskirtinės dovanos – Lietuvos Kūno kultūros ir sporto departamente (KKSD) antradienį jis buvo pagerbtas už Lietuvos vardo garsinimą.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Vos prieš keletą dieną interviu Rusijos žiniasklaidai nepagarbiai apie lietuvių tautą atsiliepęs V.Romanovas buvo apdovanotas už pasaulio čempionato aukso medalį, kurį šių metų vasarą pelnė kartu su vyresniais negu 65 metų Lietuvos krepšinio veteranais.

Nors veteranų kelionę į tolimąją Braziliją parėmęs verslininkas aikštelėje pasirodė tik epizodiškai, jis neslėpė, kad toks įvertinimas jam daug reiškia.

„Pažinau krepšinį iš vidaus. Todėl dabar lengviau rasti kalbą su žaidėjais ir treneriais“, – kaunodiena.lt sakė „Žalgirio“ klubo savininkas V.Romanovas.

Be V.Romanovo, antradienį KKSD už įvairiuose sporto veteranų čempionatuose iškovotus medalius taip pat buvo pagerbti kiti Lietuvos sporto veteranai ir nusipelnę sporto darbuotojai.

Ypatingai pagerbtas Mykolas Vygintas Bogušis. Už svarų indėlį plėtojant stalo teniso sportą Lietuvoje jam įteiktas Sporto garbės kryžius „Už nuopelnus Lietuvos sportui“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius