Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 08

Vladimiro Romanovo pareiškimai: kitąmet gal nesiruošiu finansuoti „Žalgirio“, kursiu veteranų parlamentą ir kita

Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas pirmajai žurnalisto Vido Mačiulio metų laidai „Krepšinio pasaulyje“ davė išskirtinį interviu. Trisdešimties minučių pokalbis prasidėjo verslininko eilėraščiu, tačiau vėliau išsirutuliojo į tikrą diskusiją. Ar tiesa, kad kitą sezoną V.Romanovas nefinansuos „Žalgirio“ ir jo valdymą perduos veteranų parlamentui, kurį žada sukurti?
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / sportas.info nuotr.

„Šaltų žvaigždžių tylėjimas, kritimas ir spindėjimas,
Tai tik maža preliudija slaptų godų tėkmėj,
Bežadžiam liūdesio skausme ar džiaugsmo laimės artume,
Tarp nesulaikomų aistrų tampi lyg upė be krantų,
Tu meilės vaisius nuostabus, visatos kūdikis – žmogus“, – savo eiles liejo V.Romanovas. „Šis mano eilėraštis išverstas iš rusų kalbos. Jį kūriau kalnuose“, – sakė verslininkas.

Nors V. Mačiulis interviu su V.Romanovu narpliojo įvairias temas, pati aktualiausia tapo apie „Žalgirį“, jo žaidėjus, ateitį, tikslus Eurolygoje.

„Kada valdai komandą, tada jau žiūri. Aha, palaukit. Kieno yra „Žalgiris“? Yra komandų, kuriose vien užsieniečiai žaidžia, pažiūrėkite į „Unics“. Nuo ko pradėti? Reikia auginti ir jaunus krepšininkus, ir pasiekti rezultatą. Aš galiu rytoj vien lietuvius komandoje palikti, bet koks tada rezultatas bus?“, – žurnalistui prieštaravo V.Romanovas ir teigė, kad be legionierių komanda nepajėgs sukurti pergalių recepto. Jo nuomone, kol nebus lygiaverčių žaidėjų iš Lietuvos, tol teks samdyti užsieniečius.

„Reikia rezultato, o jūs norit tik lietuvių. Paėmėm Javtoką. Milijonas du šimtai tūkstančių. Yra Lavrinovičius, bet jam CSKA geresnius pinigus moka, o ir jo žmona nenori čia važiuoti. Ką mes galime padaryti? Mokėti dešimt milijonų vienam žaidėjui? Jūs žurnalistai... Jeigu mylite krepšinį, atneškite pinigus, aš jums palieku vietą. Užmokėkite, jeigu taip mylite. Surinkite pinigus ir nors vieną nupirkite. Į bažnyčią nešate pinigus, tai atneškite „Žalgiriui“, – retoriškai teigė V.Romanovas.

Pašnekovams diskutuojant, verslininkas galėjo priversti kaip reikiant sunerimti „Žalgirio“ gerbėjus.

„Kitąmet aš gal nesiruošiu finansuoti „Žalgirio“. Yra parlamentas – tegu surenka pinigus. Dievas atėjo ir išgelbėjo „Žalgirį“ ir jūs manot, kad visą laiką taip bus? Jūs mane provokuojat, o aš jus provokuosiu kitaip. Nuo kito sezono bus taip: nesurinksit pinigų – nebus „Žalgirio“, – kalbėjo „Žalgirio“ savininkas, pokalbio pabaigoje perspėjęs, kad šią informaciją vienaip priims intelektualai, o kitaip „tuščios galvos“.

Tiesa, jis dar kartą pabrėžė, kad kurs veteranų parlamentą, kuris dirbs „Žalgiriui“. „Iš kur jie ras pinigų? Iš manęs ras“, – tikino V.Romanovas.

Tema apie „parlamentą“ išsirutuliojo kalbant apie „Žalgirio“ veteranus, kuriems V.Romanovas suteikė galimybę Kauno arenoje sėdėti pirmoje eilėje: „Mes daug diskutuojame su veteranais. Mano tikslas – ne vietas jiems geras padaryti, o sukurti parlamentą. Su tais žmonėmis, kurie žino, kas yra krepšinis.“

Pateikiame jums visą interviu su V.Romanovu.

I dalis:

VIDEO: krepsinio pasaulyje20120108 01in WMV9 High Quality

II dalis:

VIDEO: krepsinio pasaulyje20120108 02in WMV9 High Quality

 

 


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius