Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 09

Vladimiro Romanovo pasekėjas: VTB lygoje į aikštę išbėgo ir „Krasnyj Oktiabr“ prezidentas

Kai buvęs Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas girdavosi, kad jis geriausias pasaulio treneris bei puikus krepšininkas, daugelis Lietuvoje kraipydavo galvas. V.Romanovas prie „Žalgirio“ vairo taip ir nestojo, tačiau VTB Jungtinės lygos klubo Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ prezidentas Dmitrijus Gerasimenko nusprendė savo įgūdžius įrodyti ne žodžiais, o darbais.
Dmitirjus Gerasimenko
Dmitirjus Gerasimenko / bcredoctober.com nuotr.

VTB lygos B grupėje rungtyniaujanti ir tris pergales per aštuonis susitikimus iškovojusi „Krasnyj Oktiabr“ komanda gruodžio 8-ąją 87:101 nusileido Maskvos CSKA.

Rusijos klubo, kuris sutrukdė VTB lygoje varžytis lietuvių „Prienų“ arba „Šiaulių“ klubams, gretose aikštėje pasirodė ir ekipos prezidentas Dmitrijus Gerasimenko. Įdomu, kad 35 metų krepšininku nusprendęs būti vyras į aikštę žengė ne mačo pabaigoje, kai nugalėtojas buvo aiškus, o antrajame kėlinyje.

D.Gerasimenko žaidė tik tris minutes ir spėjo kartą prasižengti prieš Jeremy Pargo. Daugiau Volgogrado klubo prezidentas aikštėje nesirodė.

Įdomu, kad D.Gerasimenko žaidimo negadino, priešingai, jo plius/minus rodiklio statistika geriausia komandoje – plius 3.

Oficiali „Krasnyj Oktiabr“ interneto svetainė skelbia, kad po šios pasirodymo klubo prezidentas liko savimi patenkintas ir VTB lygoje žada į aikštę išbėgti dažniau.

Gali būti, kad jį išvysime ir ant Klaipėdos „Švyturio“ arenos parketo, kur „Krasnyj Oktiabr“ kitų metų vasario 24-ąją žais su Klaipėdos „Neptūnu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius