-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 11

Watsonas: „Ši pergalė suteiks mums patogumo“

Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Travisas Watsonas trečiadienį žaidė geriausias savo rungtynes Eurolygoje šį sezoną, o žalgiriečiai svečiuose 92:88 nukovė Vitorijos „Caja Laboral“ (Ispanija) ir su trimis pergalėmis po keturių turų pakilo į pirmą A grupės vietą.
Rungtynių akimirka
T.Watsonas teigė, kad pergalė Vitorijoje kauniečiams suteiks patogumo kovoje dėl „Top-16“ etapo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tai puiki pergalė mūsų komandai, kuri gali padėti mums patekti į „Top-16“ etapą. Ši pergalė suteiks mums patogumo. Taip pat tikiuosi, kad ji padidins mūsų pasitikėjimą savo jėgomis“, – po rungtynių sakė 29 metų amerikietis.

Pastaruoju metu nemažai kritikos dėl vangaus žaidimo sulaukdavęs T.Watsonas Vitorijoje žaidė geriausias savo rungtynes šio sezono Eurolygoje – 11 taškų ir 7 atkovoti kamuoliai. Kartu su Mirza Begičiumi (18 tšk., 6 atk. kam.) ir Pauliumi Jankūnu (12 tšk., 13 atk. kam.) amerikietis padėjo žalgiriečiams trečiadienį dominuoti po krepšiais. Svečiai sugriebė net 43 kamuolius, o šeimininkai – vos 21-ą.

„Kova dėl atšokusių kamuolių buvo labai svarbi, tačiau ji nebuvo vienintelis raktas į pergalę“, – teigė T.Watsonas.

„Į aikštelę žengėme kupini tikėjimo. Norėjome atlikti darbą ir atlikome jį. Žaidėme labai energingai. Žinojome, kad varžovų gretose yra daug puikių krepšininkų, taigi turėjome žaisti kietai ir visą laiką susikaupę“, – pergalės priežastis vardijo aukštaūgis.

Tikėjimą savo jėgomis kaip raktą į pergalę išskyrė ir „Žalgirio“ treneris Aco Petrovičius, tuo tarpu „Caja Laboral“ strategas Duško Ivanovičius po nesėkmės auklėtinius labiausiai peikė dėl prastos gynybos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius