Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 27

„Wizards“ sutriuškino „Raptors“ ir užbaigė Jono Valančiūno sezoną NBA

Sekmadienį NBA lygos Rytų konferencijos atkrintamųjų rungtynių pirmasis ratas baigėsi „Toronto Raptors“ klubui su Jonu Valančiūnu. Jis jau ketvirtą kartą pralaimėjo „Washington Wizards“ ir serijoje iki keturių pergalių nusileido 0:4.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“/AP nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Washington Wizards“ – „Toronto Raptors“ 94:125 (36:22, 30:28, 36:20, 23:24)

Pirmą kartą klubo istorijoje Vašingtono ekipa atkrintamųjų rungtynių serijoje iškovojo keturias pergales ir sausu rezultatu pateko į kitą etapą.

Nugalėtojus į priekį vedė 21 tašką ir 11 kamuolių atkovojęs Marcinas Gortatas ir 14 taškų ir 10 rezultatyvių perdavimų atlikęs Johnas Wallas. Bradley Bealas pridėjo 23 taškus, Paulas Pierce'as – 14-a.

Po rungtynių Vašingtono klubo krepšininkai teigė, kad lemiamame susitikime kova buvo lengvesnė nei buvo galima tikėtis. Šeimininkai dominavo visų rungtynių metu.

VIDEO: Apžvalga

„Raptors“ krepšininkas Patrickas Pattersonas pripažino, kad sutriuškinimas buvo skausmingas: „Tai buvo gėdinga. Tiesiog siaubinga. Nusivylimas. Baisu.“

Toronto ekipa reguliariajame sezone net tris kartus nugalėjo „Wizards“, tačiau atkrintamosiose rungtynėse nesugebėjo surasti formulės į pergales. Komandos lyderis Kyle'as Lowry nebuvo patikimas ramstis, nors ketvirtame susitikime ir pelnė 21 tašką. DeMaras DeRozanas pridėjo 14 taškų.

Tai buvo gėdinga. Tiesiog siaubinga. Nusivylimas. Baisu.

Jonas Valančiūnas per 27 minutes pelnė 16 taškų (7/10 dvitašk., 2/2 baud.), atkovojo 9 kamuolius, po kartą perėmė kamuolį, suklydo ir prasižengė.

Tai buvo jau penktas kartas, kai atkrintamąsias kovas pasiekę Toronto krepšininkai iškrito jau pirmame etape. Paskutinį kartą jie į kitą etapą pateko 2001 metais, kai dar buvo žaidžiamos penkerios, o ne septynerios rungtynės.

Vašingtono ekipa kitame etape žais su „Atlanta Hawks“ ir „Brooklyn Nets“ poros nugalėtoju, kuris gali paaiškėti pirmadienį. Kol kas 2:1 pirmauja „Hawks“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius