Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 13

Ž.Ilgauskas iš krepšinio aikštės dar nesitrauks

„Cavaliers“ krepšinio klubo vidurio puolėjas Žydrūnas Ilgauskas teigia kitąmet liksiantis krepšinio aikštelėje, tačiau kokios komandos marškinėlius apsivilks, dar nenusprendė, nors užsimena, kad norėtų likti Klivlande.
Ž.Ilgauskas pagal pelnytus taškus klubo istorijoje šoktelėjo į antrą vietą
Ž.Ilgauskas pagal pelnytus taškus klubo istorijoje šoktelėjo į antrą vietą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ž.Ilgausko 11,5 mln. JAV dolerių kontraktas su „Cavaliers“ baigsis jau šią vasarą, o vasario 18 dieną NBA ekipos neteks galimybės mainyti žaidėjus. Jau anksčiau buvo pasklidęs gandas, esą „Cavaliers“ ketina išmainyti Ž.Ilgauską, tačiau jei komandos atstovai, nei pats žaidėjas to nepatvirtina.

Supratau, kad dar galiu sužaisti daug gražaus krepšinio, – sakė Ž.Ilgauskas.Anksčiau pats Ž.Ilgauskas užsiminė, kad 2009–2010 metų sezonas gali būti paskutinis, kai jis dar žais aikštelėje. Tačiau dabar krepšininkas tai neigia, rašo news-herald.com. „Kitąmet ketinu žaisti. Supratau, kad dar galiu sužaisti daug gražaus krepšinio“, – sakė jis.

Ž.Ilgauskas per vienas rungtynes vidutiniškai pelno 7,9 taško, atkovoja 5,6 kamuolio ir blokuoja 0,8 metimo.

„Žaisdamas aikštėje tuo mėgaujuosi. Esu sveikas. Kodėl gi ne (žaisti dar vieną sezoną – aut. past.)?“ – sakė Ž.Ilgauskas.

Ž.Ilgausko kontraktas baigiasi liepą. Jis yra užsiminęs, kad norėtų pratęsti sutartį su „Cavaliers“ klubu, kuriame žaidžia nuo 1996 metų. „Palauksime vasaros“, – paklaustas, kada apsispręs dėl naujo kontrakto, atsakė lietuvis krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius