-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 20

Žalgiriečiai išsidalijo marškinėlių numerius, didžiausios paklausos sulaukė 12 numeris

Prieš pradėdami pasiruošimą naujajam sezonui Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išsidalijo numerius, žymėsiančius jų marškinėlius artimiausius devynis mėnesius. Dauguma ekipos senbuvių išlaikė savo numerius, o kai kurie komandos naujokai turėjo pasukti galvą, kokį skaičių pasirinkti.
„Žalgirio“ krepšininkai
„Žalgirio“ krepšininkai / T.Lukšio/BFL nuotr.

Didžiausios paklausos sulaukė 12 numeris, dėl kurio neakivaizdžiai pešėsi trys krepšininkai. Galiausiai į jį pretendavę Kšyštofas Lavrinovičius ir Tremmellas Dardenas turėjo nusileisti penktus metus iš eilės „Žalgiryje“ žaisiančiam Tadui Klimavičiui.

„Šis numeris žymėjo marškinėlius, kai pradėjau savo karjerą vidurinėje mokykloje, tiek per paskutinius keturis mano sezonus, – norą turėti 12 numerį aiškino T.Dardenas. – Tačiau suprantu, kad ilgiau komandoje žaidę vaikinai turi prioritetą. Pasirinkau numerį 4, nes juo rungtyniavau universitete. Buvau beveik leidęs sūnui išrinkti numerį, bet kai jis pasakė 50, greitai pasinaudojau veto teise (juokiasi).“

T.Klimavičiui nusileidęs K.Lavrinovičius pasirinko 33 numerį. Jo broliui pasisekė labiau – Darjušo mėgstamą numerį 7 jam užleido Vytenis Lipkevičius. Pastarasis naujajame sezone vilkės 10 numeriu pažymėtus marškinėlius.

Į komandą sugrįžęs Adas Juškevičius savo 8 numerį rado laisvą. Tuo tarpu dar vienas naujokas Rimantas Kaukėnas net neketino savo tradicinio numerio 13 prašyti iš Pauliaus Jankūno. R.Kaukėnas nepageidavo ir 4 numerio, o pasirinko 21.

Marko Popovičius (6), Mantas Kalnietis (9), Robertas Javtokas (15), Mario Delašas (17), Mindaugas Kuzminskas (19) pasiliko numerius iš praėjusio sezono, o vienas paskutiniųjų numerį rinkęsis Oliveris Lafayette‘as apsistojo ties skaičiumi 20.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius